Mi változhatott? Elhanyagolna?
Gyakorlatilag első osztály óta legjobb barátok vagyunk. Mindent a másikkal beszélünk meg először. Az összes ismerősünk tudja, hogy milyen közel állunk egymáshoz stb. Alapvetően mindig is én voltam aki többször írt a másiknak vagy többet beszélt ha személyesen találkozunk. A továbbtanulás miatt elég távol kerültünk egymástól már "fizikailag" attól ugyanannyit beszélünk csak kevesebbet tudunk találkozni.
Viszont az elmúlt pár hétben hát nem is tudom. Van ha pl mesélek neki valamit (üzenetben) nem is reagál csak megnézi vagy küld egy mémet esetleg ő kezd bele valamibe tehát úgy átsiklik az én dolgaimon. Vagy elérhető de meg se nézi mit írtam neki csak később. Persze van élete "rajtam kívül"😂 ott a barátnője, suli stb. De ez a viselkedés nekem akkor is fura.
Nyilván még fogjuk beszélni de érdekel más véleménye is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!