Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi változhatott?

Mi változhatott?

Figyelt kérdés
van egy osztálytársam..Első két évben nem nagyon kedvelt nem is beszéltünk gyakran..De kb egy hónapja tök sokat beszélget velem meg elkezdtünk mindenhol irogatni és nekem ez fura volt az elején mert nem értettem hogy mi változhatott.Együtt megyünk érettségizni is és tanárhoz is együtt fogunk járni nemtudom hogy csak azért kezdett el normálisan viselkedni hogy ne legyen gáz vagy valami más miatt.Az ő ötlete volt hogy menjünk együtt tanárhoz meg nem én írok csak neki hanem általában ő szokott rám írni.Sok közös témánk nincsen általában valaki másról beszél velem mindenben különbözünk..Nemértem hogy mi változhatott ebben az egy hónapban.

2019. márc. 3. 00:43
 1/2 anonim válasza:
Az illető fiú vagy lány?
2019. márc. 3. 08:23
 2/2 A kérdező kommentje:
fiú..és énis
2019. márc. 3. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!