Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha összességében nézed az...

Ha összességében nézed az életed, a régi barátaid megmaradtak?

Figyelt kérdés

Gondolok itt álti/gimi egyetemi egyéb barátságokra

Sikerült őket megtartani vagy sokan kihullottak?

Hány év után és te hány éves vagy?

Az idő múltával mit gondolsz a barátságról?

2022. jan. 7. 22:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%
Nekem minden régi barátságom megmaradt eddig. Olyan 10-17 éves barátságokról van szó, ami azért nagy dolog, mert 19 éves vagyok. Szóval még álti, sőt, még ovi előttről is.
2022. jan. 8. 08:38
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
Egy sem maradt, mind szó nélkül szívódtak fel, még annyira sem méltattak, hogy legalább elküldjenek a k'rva anyámba. Elegem is lett az emberi kapcsolatokból, inkább elvagyok egyedül, mint hogy továbbra is olyanokkal legyek körülvéve, akiknek csak addig vagyok jó, amíg akarnak tőlem valamit.
2022. jan. 8. 19:00
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak egy maradt meg, mert mindenkivel megszakítottam a kapcsolatot akiknek gyerekük született.
2022. jan. 8. 21:20
 14/20 anonim válasza:

Általános iskolai barátságokból egy maradt meg, vele rendszeresen tartom a kapcsolatot.

Gimiből szintén egy, de ő ritkábban ér rá a gyereke miatt.

2022. jan. 10. 03:04
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem maradtak meg. Két gimis barátság még úgy, ahogy, de sajnos ezek is elég felületesek már, a távolság miatt talán (nekem hiányoznak a személyes találkák).

Két másik barátságot sajnálok igazán: egyikükkel ~10 éve voltunk szinte elválaszthatatlanok (általános közepe óta), de az utóbbi évben megváltozott. Tavaly még próbáltam menteni a barátságot, de amikor tudatosult bennem, hogy ő már rég elengedte, akkor felhagytam vele én is. Bánt, de a részemről megtettem mindent.

A másikuk szintén gimis barátnőm volt, messzebb ment egyetemre, besűrűsödött az élete, és rám nem maradt ideje. Idén végez, szóval lehet, hogy most sikerült feléleszteni a dolgot.

2022. jan. 10. 11:00
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb kikopott.
2022. jan. 15. 02:49
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Általánosból egy maradt, gimiből 3-4 aki úgy igazán rendszeresen az életem része. A hobbimból hála az égnek sok van, de úgy nagyon közeli onnan is 3-4.

Előző egyetemről 2 aki nagyon közeli.

Mostanin vannak haverok akikkel mindig együtt lógunk, de hiába nagyon jól elvagyunk, szoros, közeli barátság nem tud kialakulni, talán 1 lesz akivel megmarad majd.

Egyszerűen rettegek attól, hogy le fognak morzsolódni. Nem mutatom ki feléjük, mert tudom, hogy csak elijeszteném őket, de már a gondolattól is rettegek, hogy egyszer egyedül maradok. Hálát adok Istennek, hogy most van ez a baráti köröm, viszont remélem így is marad valamilyen szinten.

2022. jan. 16. 01:00
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Az igaziak közül már csak egy maradt. A másik kettő meghalt.
2022. febr. 12. 04:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Most elégedett vagyok velük. Nincsenek sokan, de nem is az a fontos. Vesztettem el egy párat, de a helyükre jöttek újak.
2022. febr. 12. 20:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Egy sem, bár én nem vagyok túl ragaszkodó típus. Általában az aktuális munkahely vagy szabadidős tevékenység függvénye a társaságom.
2023. jún. 11. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!