Ha összességében nézed az életed, a régi barátaid megmaradtak?
Gondolok itt álti/gimi egyetemi egyéb barátságokra
Sikerült őket megtartani vagy sokan kihullottak?
Hány év után és te hány éves vagy?
Az idő múltával mit gondolsz a barátságról?
Általános iskolai barátságokból egy maradt meg, vele rendszeresen tartom a kapcsolatot.
Gimiből szintén egy, de ő ritkábban ér rá a gyereke miatt.
Sajnos nem maradtak meg. Két gimis barátság még úgy, ahogy, de sajnos ezek is elég felületesek már, a távolság miatt talán (nekem hiányoznak a személyes találkák).
Két másik barátságot sajnálok igazán: egyikükkel ~10 éve voltunk szinte elválaszthatatlanok (általános közepe óta), de az utóbbi évben megváltozott. Tavaly még próbáltam menteni a barátságot, de amikor tudatosult bennem, hogy ő már rég elengedte, akkor felhagytam vele én is. Bánt, de a részemről megtettem mindent.
A másikuk szintén gimis barátnőm volt, messzebb ment egyetemre, besűrűsödött az élete, és rám nem maradt ideje. Idén végez, szóval lehet, hogy most sikerült feléleszteni a dolgot.
Általánosból egy maradt, gimiből 3-4 aki úgy igazán rendszeresen az életem része. A hobbimból hála az égnek sok van, de úgy nagyon közeli onnan is 3-4.
Előző egyetemről 2 aki nagyon közeli.
Mostanin vannak haverok akikkel mindig együtt lógunk, de hiába nagyon jól elvagyunk, szoros, közeli barátság nem tud kialakulni, talán 1 lesz akivel megmarad majd.
Egyszerűen rettegek attól, hogy le fognak morzsolódni. Nem mutatom ki feléjük, mert tudom, hogy csak elijeszteném őket, de már a gondolattól is rettegek, hogy egyszer egyedül maradok. Hálát adok Istennek, hogy most van ez a baráti köröm, viszont remélem így is marad valamilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!