Másnak nem hiányoznak a gyerekkori barátai és a "régi szép idők"?
Nekem nagyon hiányzik 3-4 barátom gyekekkoromból.
Annyira szép emlékeim vannak, mennyit játszottunk, egymáshoz átmentünk, napsütésben bicikliztünk, mikor még a szüleinknek szólni kellett sötétedéskor hogy menjünk be mostmár és hagyjuk abba a játékot, sajnos ezek ez idők elmúltak, hiányzik 2007-2012, egyszerűen annyira szép volt minden akkoriban...
Ó dehogyis nem..a 2000 évek eleje volt a legszebb időszak az életemben. Az a szerencse, hogy a nagy része rögzítve lett annó 3 vhs kazettára amiket már átkonvertáltunk cd-re..így bármikor visszanézhetem. :D
23F
Csak 1 gyerekkori barátom nincs meg így 34 évesen, de nem hiányzik.
A régi "szép" idők sem hiányoznak
De. Nekem az általános iskolás barátnőim hiányoznak. Mi is mindig átmentünk egymáshoz, suli után találkoztunk. Hétévégén msn-eztünk :D Suliba is miattuk szerettem járni. Jó kis csapatunk volt. Mikor kezdtük a középiskolát, akkor kezdett el népszerű lenni a facebook. Még nem használtuk rendszeresen akkor. Sajnos meg is szakadt mindenkivel a kapcsolat. Mindannyian másik középiskolába mentünk. Utána facebookon láttam, hogy lettek új barátnőik, első szerelmek stb...
Tényleg jó lenne visszamenni abba az időbe...
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!