Milyen viszonyt ápolsz a régi általanos iskolai osztálytarsaiddal?
Leginkább semmilyet. Van pár aki ismerősöm a facebookon.
Ezen kívül van egy akivel jóban vagyok, de vele is ritkán találkozok. Van egy másik aki Angliában él. Vele is jó a kapcsolatom, de vele aztán tényleg nagyon ritkán találkozok.
:(
Vannak ilyen patkány alakok, ne törődj vele.
De vannak olyanok is, akik nagyon örülnének, ha megkeresnéd őket.
Én in próbálok kutakodni ismerősök után, de nagyon óvatosan teszem, és inkább élőben, véletlenszerűen keresném meg őket, az mindent elmond.
Valakivel a mai napig legjobb barátok vagyunk, valakit a ballagáskor láttam utoljára és azóta se tudom, mi van vele.
26/N
Vegyes. Van, akivel azóta is jóban vagyok, az egyik legjobb barátnőm. A többiekkel nem járunk össze, de ismerősök vagyunk fb-on, és ha összetalálkozunk valahol, akkor beszélünk pár szót. Senkivel sem vagyok rosszban.
Szerintem egy osztálytársad miatt nem kell mindenkit leírni. Nem mindenki olyan, mint ez az illető.
Egy ember alapján határozol meg 20-25 embert? Te sem vagy jobb, mint akinek írtál...
Egyébként nem tartom a kapcsolatot, ha találkozok 1-1 emberrel nagy ritkán, akkor köszönünk és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!