Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen viszonyt ápolsz a régi...

Milyen viszonyt ápolsz a régi általanos iskolai osztálytarsaiddal?

Figyelt kérdés
A napokban megpróbáltam az egyikkel felvenni a kapcsolatot facebookon. A levelemre nem valaszolt... az ismeros jelolest meg ugy allította be,hogy tobbe ne tudjam bejelolni.Megmondom őszinten... ezek utan nem vagyok hajlandó felkeresni már senkit se.
2021. dec. 22. 10:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A legjobb barátaim onnan vannak .
2021. dec. 22. 23:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Semmilyent. Szerencsére már nem kell találkoznom azzal a sok gyökérrel.

Amúgy ha valamelyik csak így random rámírna, én is törölném a f@$zba...

Ha az iskola után nem tartottátok a kapcsolatot, most miért jött rád, hogy belerondíts az életébe szegénynek?

2021. dec. 23. 18:17
 13/14 anonim ***** válasza:
A legtöbbjükkel semmilyent. Viszont akadnak páran, akikkel mindig felköszöntjük egymást szülinapokkor, és néha váltunk pár mondatot évközben is. Egy lányt amúgy sokáig legjobb barátomnak tartottam onnan, de amióta abbahagyta az egyetemet eléggé megváltozott és már nem tudom..
2021. dec. 25. 20:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Semmilyet. Pár emberről tudok közösségi oldalon ezt-azt, de nem tartom a kapcsolatot ennél mélyebben senkivel, nekem nem hiányzik.
2021. dec. 29. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!