Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha összességében nézed az...

Ha összességében nézed az életed, a régi barátaid megmaradtak?

Figyelt kérdés

Gondolok itt álti/gimi egyetemi egyéb barátságokra

Sikerült őket megtartani vagy sokan kihullottak?

Hány év után és te hány éves vagy?

Az idő múltával mit gondolsz a barátságról?

2022. jan. 7. 22:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
1 haverom maradt régről, ennyi
2022. jan. 7. 22:39
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátom maradt csak meg gimiből, vele 11 éves a barátságunk. Korábban kényszeresebb volt a barátságunk, mára kiegyensúlyozott.
2022. jan. 7. 22:40
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy maradt, de az is felületes.
2022. jan. 7. 22:50
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Általános iskolából már akkor sem maradtak meg amikor szakközépbe mentem. Egy haverom volt vele lógtunk, de igazából leginkább a kitaszítottság és lúzerség kötött össze minket.

A szakközépben ugyanez. Ott főleg nem voltam népszerű a buizós-piálós-cigizős közegben. Akikkel jóban voltam azokkal szakadt meg a kapcsolat elsőnek... :D

Egyemenem gondoltam másképp lesz, de ott is olyan képmutató baráti társaságba kerültem, hogy inkább kiléptem és életem az életem. Amúgy ott sok haverom volt, mondhatni barátaim is, de véget ért és mindenki elkerült máshova.

Összességében 1-2 egyetemi haver van akikkel tartom a kapcsolatot. Ebből az egyiket egyetemen alig ismertem és közös munkahely miatt lettünk barátok.

2022. jan. 7. 23:16
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nem bánkódom az élet az ilyen. Ha kiesel egy közegből, társaságból, akkor az megszűnik viszont lesz helyette másik.

Például sokat túrázom, abból kialakult saját társaságom, az is folyamatosan fejlődik, változik.

2022. jan. 7. 23:17
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem az ilyen "örök barátság" leginkább azoknál működik, akik nem költöznek el, örök életükben egymás közegében élnek. Régi osztálytársaim ilyenek, ők elvannak vidéken, laknak otthon és ugyanazzal a szűk társasággal elvannak 30+ éve.
2022. jan. 7. 23:18
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Középiskolából 1 maradt, egyetemről is szintén 1, de mindkettővel ritkán (pár havonta) találkozok.
2022. jan. 7. 23:39
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemről 2 emberrel tartom a kapcsolatot. Középsuliból 1 családdal évente 1x összejárunk. 1 gyermekkori barátság 30 éve.
2022. jan. 7. 23:40
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

2 barátom van, az egyikkel baba korunk óta ott vagyunk egymásnak (anyukáink már születésünk előtt jóval barátok voltak és a mai napig azok), a másikkal ált. isk.óta.

35 évesek vagyunk

2022. jan. 8. 00:53
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Gimi után külföldre költöztem. 3. év után volt a vízválasztó, azóta szinte egyikkel sem tartom a kapcsolatot. 2-3 régi barát van, akikkel nagy ritkán, évente 1-2x összefutunk, de ennyi.
2022. jan. 8. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!