Működhet a barátság, ha szexuálisan vonzónak tart az illető?
Figyelt kérdés
Lefixáltuk, hogy biztosan soha semmi nem lesz köztünk, több okból sem, de az már kiderült, hogy vonzónak tart. Azt nem tudom, hogy baráti őszinteségből mondta-e, vagy máshogy tekint rám. Messze élünk egymástól, így ritkán tudunk összefutni, de a netes barátság jól működik, jókat tudunk beszélgetni mindenről. De néha célozgat.
Még ilyen helyzetben nem voltam, így nem tudom, hogy kezeljem.
27N 38F
2022. jan. 2. 14:59
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem, biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb többet fog érezni mint barátság, főleg hogy még célozgat is.
2/5 anonim válasza:
Attól még mert nem veszel tudomást a vergődéseiről, nem lesztek barátok.
Több mint 10 évvel fiatalabb vagy nála, fiatal pipi... Úgy tesz mintha "megértette" volna, de nyilván szexelni is akar.
3/5 anonim válasza:
nem, nem véletlenül célozgat, ő többen reménykedik
4/5 anonim válasza:
Nekem az egyik barátom vonzónak tartom mint nő. Jó. Néha elejtek 1-2 poént. Mondatjuk úgy hogy "célzást" de én jól megvagyok vele mint barát.
5/5 anonim válasza:
Már miért ne lehetne? Nekem is vagy jó pár nő barátom akit vonzónak tartok, és ettől függetlenül a barátaim. A kettő nem feltétlen függ össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!