Hol ismerkedhetnék, barátkozhatnék?
Minden téren a közös érdeklődés, hobbi jó lehet, neten is kereshetsz így csoportokat, meg suliban is embereket, akár szakkörre bármire járhatsz.
Mindig keresd a lehetőségeket.
A megoldás a kutya. Ha van kutyád, sétáltatás közben egy csomó másik kutyással meg lehet ismerkedni. Ha nincs kutyád, akkor is odamehetsz egy szimpatikus kutyáshoz, megdicséred a blökit, azt imádják a gazdik, és máris van miről beszélgetni.
Én is rengeteg ismerőst szereztem kutyaséta közben. Van mikor hozzám jönnek oda, van amikor én megyek oda egy másik kutyáshoz. Ha a kutyadicséret után megszakad a beszélgetés, akkor tovább állok. Nyilván nem mindenki nyitott az ismerkedésre.
Teljesen idegen emberek is odajönnek hozzám, olyanok is, akiknek nincs kutyája. Nekem kettő is van, így van kit dicsérni. :)
Szinte soha nem sétálok egyedül, valaki mindig hozzám csapódik, vagy én másokhoz.
Kutya nélkül biztos nem szólítgatnék le senkit, és téma se lenne, de ők valahogy önbizalmat adnak.
Ha szereted a kutyákat, próbáld ki ezt a módszert. Odamész kutyásokhoz, vagy elviszed sétálni valamelyik ismerősöd kutyáját. Például idős, beteg néni, bácsi kutyusát, ők még hálásak is lesznek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!