Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátnőm mellettem él nemi...

Barátnőm mellettem él nemi életet az ágyban, miközben alszom?

Figyelt kérdés

Szilveszteri házibuliba hívtam meg egy barátnőmet (húszas éveink elején járó lányok vagyun), én csak 5 embert, ő annyit sem ismert a közel 20 fős társaságból. Én hamarabb lefeküdtem aludni, mint ő, illetve a 4 férőhelyes szobából 3-an már aludtunk, mikor ő bejött. Ő nagyon flörtölgetett egy sráccal, ami mostanában szokása minden második emberrel. Alapvetően nagyon önbizalomhiányos, gondolom, így kompenzál.

Vele aludtam egy franciágyban. Mikor félálomban hallottam, hogy megjött, csodálkoztam is, hogy pasihangot is hallok, de én kis naiv azt gondoltam, biztos nem volt hol aludnia a srácnak. Vissza is aludtam, amikor megint felkeltem, premier plánban láthattam, ahogy barátnőm a srácon lovagol. Mellettem. Miközben alszom, arccal feléjük fordulva.

Iszonyatosan mérges lettem, ki is mentem a fürdőbe, jól becsaptam az ajtót, amúgy semmit nem szóltam. Mikor visszamentem a cuccaimért, már békésen szundiztak. Én ezek után inkább hozzá sem szóltam a "barátnőmhöz", így váltunk el.

Jogos a kiakadásom? Nem azzal van a bajom, hogy ez történt köztük, hanem hogy ennyire nem tisztel engem, hogy konkrétan mellettem művelte ezt.

2022. jan. 1. 17:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%
Nem értem, miért nem mentek ki a szabadba, ilyen állapotban a forróság fűtötte volna őket, meg egymás testmelege, nem fáztak volna.
2022. jan. 1. 18:17
 12/23 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem elnézést kellene kérned, hogy elrontottad az újévi szexüket.
2022. jan. 1. 18:23
 13/23 anonim ***** válasza:
15%
Nem értem, hogy hogy nem izgultàl fel. És minimum néztem volna szívesen.
2022. jan. 1. 18:48
 14/23 anonim ***** válasza:
20%

"a 4 férőhelyes szobából 3-an már aludtunk"

Tobbiek is kirohantak es csapkodtak az ajtot? :)))

2022. jan. 1. 19:01
 15/23 A kérdező kommentje:
A többiek nem egy ágyban, mellettük feküdtek :)))
2022. jan. 1. 19:09
 16/23 anonim ***** válasza:
85%
de sok kiéhezett incel van itt
2022. jan. 1. 20:06
 17/23 anonim ***** válasza:
95%
Emberek, ne már hogy szerintetek ez nem gáz :D A kérdezőnek abszolút igazat adok, nehogy már annyira ne tudjuk magunkat türtőztetni, hogy egy olyan szobában csináljuk, ahol még három másik ember van, hiába alszanak. Ez lehet hogy egyeseknek izgató lehet első hallásra, de higgyétek el, ezzel borzasztó kellemetlen találkozni a való életben, és tudom miről beszélek, mert 3 évig kolis voltam.
2022. jan. 1. 20:22
 18/23 anonim ***** válasza:
93%
Jól tetted undorító mások előtt kefélni, énis ott hagytam volna, annyi tisztelet legyen már azért valakiben hogy akkor csinálják mikor 2en vannak. Bele gondolni is rossz.
2022. jan. 1. 20:30
 19/23 anonim ***** válasza:
16%
Fiatalság, bolondság, ilyet anno mi is csináltunk...
2022. jan. 1. 22:22
 20/23 anonim ***** válasza:
85%

Maradjunk annyiba, higy minden értelmes ember szerint ez elég gáz. Senki nem szexel a barátjuk mellett. Főleg ha alszik....

Mimden hülye szerint pedig ez teljesen normális.

Ennyi.

2022. jan. 8. 01:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!