Barátnőm mellettem él nemi életet az ágyban, miközben alszom?
Szilveszteri házibuliba hívtam meg egy barátnőmet (húszas éveink elején járó lányok vagyun), én csak 5 embert, ő annyit sem ismert a közel 20 fős társaságból. Én hamarabb lefeküdtem aludni, mint ő, illetve a 4 férőhelyes szobából 3-an már aludtunk, mikor ő bejött. Ő nagyon flörtölgetett egy sráccal, ami mostanában szokása minden második emberrel. Alapvetően nagyon önbizalomhiányos, gondolom, így kompenzál.
Vele aludtam egy franciágyban. Mikor félálomban hallottam, hogy megjött, csodálkoztam is, hogy pasihangot is hallok, de én kis naiv azt gondoltam, biztos nem volt hol aludnia a srácnak. Vissza is aludtam, amikor megint felkeltem, premier plánban láthattam, ahogy barátnőm a srácon lovagol. Mellettem. Miközben alszom, arccal feléjük fordulva.
Iszonyatosan mérges lettem, ki is mentem a fürdőbe, jól becsaptam az ajtót, amúgy semmit nem szóltam. Mikor visszamentem a cuccaimért, már békésen szundiztak. Én ezek után inkább hozzá sem szóltam a "barátnőmhöz", így váltunk el.
Jogos a kiakadásom? Nem azzal van a bajom, hogy ez történt köztük, hanem hogy ennyire nem tisztel engem, hogy konkrétan mellettem művelte ezt.
"Barátnőm mellettem él nemi életet az ágyban, miközben alszom?"
Igen! Mi a kérdés ezen?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!