Amikor elvesztetted a legjobb barátod, mint embert mi oka volt hogy megszakadt a kapcsolat?
Valahogy ez az év azt dobta, hogy kikoptak emberek az életemből, az egyiket pedig a legjobb barátomnak tartottam. Persze mindenki nyugtat, hogy ne foglalkozzak vele, és a sors is elém sodort egy olyan, azóta egy nagyon jó barátot akire mindig is vágytam
Mégis a lelkem, a jó szívem nehezen engedi a régi embereket, még akkor is ha én vetettem
Véget nekik (volt olyan is)
Nektek miért mentek tönkre a legjobb barátságaitok? Hogy élted túl? Mi volt a mentsvár?
#10 vagyok ismét
Jelentem, a #4-es számú legjobb baráttal nem beszéltünk tavaly április óta, de pont egy hónappal, miután válaszoltam a kérdésre, kb megmondta, hogy belefáradt a barátzónánkba és fárasztom őt.
Eléggé a padlóra küldött, de egy ideje már nem bánom. Szerencsére kiszerettem belőle, de még mindig eszembe szokott jutni, ha bizonyos rajzfilmeket nézek, mémeket látok vagy, ha arra gondolok, hogy osztálytalálkozónk lesz majd valamikor. Szívesen beszélgetnék vele, de tudom, hogy nem tudna köztünk a barátság rendesen működni, egyikünknek sincs meg az a bizalma a másik felé, mint ami elsős gimnazistaként megvolt.
Az első oldalon bár már volt egy válaszom, azóta sajnos megint aktuális lett a téma; a másik 2 legjobb barátom is sikerült elvesztenem :c
Szerintem nekem ők többet jelentettek, mint fordítva, így, amikor egyetemre mentünk, könnyen lejjebb csúsztam a fontossági listájukon. Mindkettejüket gimiből ismertem, bár csak egyikük volt osztálytárs. Viszont pont, hogy vele szakadt meg hamarabb a kapcsolat..
Igazából ugyanaz történt mindkét esetben; egyre több időbe telt, míg visszaírtak, és egyre kevesebbet, végül nem is találkoztunk. Az osztálytárs a végére csak megnézte az üzeneteket, majd fel sem köszöntött szülinapomon (volt belsős poén mindkettőnk szülinapjára pedig), utána már nem is próbálkoztam én sem.
A másik lánnyal sokkal tovább tartott, de "cserébe" rosszabbul ért véget. Átlagban 3 hónaponként írt vissza, a végére csodaszámba ment, amikor évente össze tudtunk ülni 3-4 órára beszélgetni, ebédelni.. Akkor minden olyan volt, mint gimi alatt, ugyanúgy beszélgettünk, mint rég, teljes összhang, jól is éreztük magunkat, szóval rajta éreztem is, hogy legalább próbálkozik.
Aztán jött a rész, amikor az utolsó 4 találkozót lemondta, de mindegyiket rendre előző nap este, az indok (ha kaptam) pedig: "bocs, de mégsem fér bele az időmbe". Lehet, hogy én vagyok túl érzékeny, de azért ez már elég sz.rul esett :c Főleg, hogy azok közül volt, amit régebben fixáltunk le, volt, amit pár nappal előtte. Jó közbejöhet valami, de ennyiszer..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!