Elszúrtam elvesztettem a legjobb barátnőmet?
Végre szerelmes lettem és a barátnőm kicsit háttérbe szorult. Folyton ő keresett, sokszor lemondtam találkozókat és neki ez nem tetszett. Beszéltünk is erről, megígértem, hogy ez változni fog és írok, hívom. De elsodort az élet, nem válaszoltam az üzeneteire és nem kerestem. A szerelem véget ért és most nagyon magányos vagyok. Írtam neki, hogy találkozzunk, de azt mondta most nagyon be van táblázva. Közben látom instán, hogy állandóan valamelyik barátnőjével, vagy a pasijával van, szóval ráérne.
Hogy engesztelhetném ki?
25/N
Hagyd békén... leszartad, fogadd el, hogy nem tervez veled a továbbiakban.
Nekem is ment így tönkre barátságom, de nem érdekel. Elég rongy érzés, mikor a másik felől, aki elvileg a barátnőd, meg is dögölhetsz, mert őt épp du.gják és semmi más nem fontos neki csak a pasika.
Aztán persze nálunk is ment a könyörgés, meg "értsem meg, hogy..." MIT értsek meg? Nem volt rám kíváncsi, persze szakítás után már jó lettem volna neki. Röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!