Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Meg lehet bocsátani egy...

Meg lehet bocsátani egy "barátnak" hogy betegen meglátogatott, majd amikor kiderült, hogy én is covid pozitív vagyok, akkor közölte hogy tőle kaptam el?

Figyelt kérdés
Nem az a baj, hogy elkaptam. Még ha mikor kiderül, hogy ő elkapta, és szól, akkor sincs semmi probléma. Mondta, hogy meg van fázva, de negatív a tesztje, így nem aggódtam. De így abban a tudatban voltam idős rokonoknál, hogy nem találkoztam beteggel, és nem vagyok beteg. Szerencsére a rokonok oltottak, és szóltam is nekik, hogy mi történt. Közben én beteg is lettem. De ez a "barát?" tudta, hogy miért nem megyek sehova, és azt is, hogy idős rokonok miatt tartok a fertőzéstől. Nagyon nagy szakadék keletkezett bennem. Nagyon haragszom rá. Mit gondoltok, durva lenne, ha mindenhonnan letiltanám, a telefonszámát meg fekete listára tenném? Ezek után nem tudok bízni benne, és nem akarom többet látni sem. Azért nem, mert nem szólt, mikor jelentkeztek a tünetek. Annyit vártam volna, hogy szóljon, hogy "hülye, maradj a picsádon, mert pozitív lettem." Semmi probléma nem lett volna belőle, és ezt is tudja, nem ő lett volna az első.
2021. dec. 22. 21:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
69%
Fura egy észjárás, basszus...
2021. dec. 23. 05:48
 12/30 anonim ***** válasza:
78%

Neki nem jó a negatív teszt mert patikai... Szal akkor te pcr teszteltél ugye?

Mellesleg ha már bűnbakot kell keresni akkor keresd magadban. Attól, hogy " csak meg van fázva" lehetett volna neked is annyi eszed ( amit làtunk hogy nincs) hogy sima megfázásra sem találkozol vele, mert benne van a buktató hogy nem megfázás...

Szóval ez csak a te hibád.

2021. dec. 23. 07:42
 13/30 anonim ***** válasza:
97%

Ha úgy találkozik veled, hogy pozitív, de eltitkolja, akkor jogos lenne a haragod, így viszont nem. Annyit tudott mint te, hogy megfázásnak tűnik és negatív. Ugyanazon információk tudatában pont annyira volt az ő döntése hogy találkozzatok, mint a tiéd.

Másrészt tényleg lehetett volna annyi eszed, hogy ha "meg van fázva", akkor nem pont akkor találkozol vele, hanem kibírjátok azt a néhány napot, amíg meggyógyul. Nem tudom, miért kell gusztustalan, göthös-taknyos emberekkel találkozgatni. Nem bírná ki azt a kis időt mindenki a seggén?

2021. dec. 23. 07:51
 14/30 anonim ***** válasza:
91%

Éppeszű normális ember ( ami sajna rád nem igaz)

Már a covid előtt sem találkozgatott beteg emberrel még ha csak megfázás is... Mert gusztustalan.

2021. dec. 23. 07:54
 15/30 anonim ***** válasza:
89%
Szóval én rád nyomnám a telefont úgx 500 ezerszer...
2021. dec. 23. 07:55
 16/30 anonim ***** válasza:
95%
Gondolom azt mondta, hogy beteg, mielőtt találkoztatok? A gyorsteszt, nem kórházban csinált gyakran hoz ki negatívot, miközbe pozitív. Egyik ismerősöm is így járt és elment a szaglása stb. Nem hitte el az eredményt, elment kórházba és ott pozitív lett. Inkább hívd fel, hogy hogy van, ebben ugyan úgy hibás vagy te is.
2021. dec. 23. 09:19
 17/30 A kérdező kommentje:

Azt mondta, hogy meg van fázva, mert edzésen leizzadt. Legközelebb akkor beszéltünk, mikor én felhívtam, hogy pozitív lett a tesztem, és hogy találkoztunk tudjon róla, vigyázzon. Ekkor mondta, hogy amúgy tőle kaptam el, mert ugyan ezek a tünetei.

Alapból nem érdekel, hogy beteg valaki. Mármint hogy nem zavar. Az ajtóm mindig nyitva van a barátok előtt. És annyit vártam volna el, hogy miután pl elmegy a szaglása, rámír vagy felhív hogy ez van, vigyázz. Semmi többet.

2021. dec. 23. 09:34
 18/30 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem érdekel h valaki beteg akkor most se érdekeljen... Ő se tudta h pozitív lesz, te akartál vele betegen talalkozni... Ki is a hibás?
2021. dec. 23. 09:36
 19/30 anonim ***** válasza:
41%
Azonnal szakíts meg vele minden kapcsolatot, szegény nem érdemli meg hogy ilyen tökkelütött "barátja" legyen
2021. dec. 23. 10:42
 20/30 anonim ***** válasza:
62%

"Mondta, hogy meg van fázva, de negatív a tesztje, így nem aggódtam."

"Azért nem, mert nem szólt, mikor jelentkeztek a tünetek."

Mi van??? Komolyan remélem mostmár a covidióták mindenkivel mindenféle kapcsolatot megszakítanak és remeteként élnek tovább a paranoid skizofréniájukkal mert az őrület már kezdi idegesíteni az épeszű embereket.

2021. dec. 23. 10:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!