Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogosan esik rosszul?

Jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés

A legjobb fiú barátomnak egy nehéz helyzetben segítettem. Ő ezt elmesélte a szerelmének, aki ahelyett hogy örült volna, hogy valaki kiáll a barátja mellett, még rám szólt be hogy "marha béna ötlet volt tőle". Ezt a fiú haverom chatjében láttam, mivel ott chatelt az eset után a csajjal velem szemben. Az esett rosszul, hogy a fiú haverom nem állt ki mellettem, hanem elviccelte a csaj beszólását. Mivel azt írta rá hogy "hát ez van😂"

Jogos hogy elvártam volna hogy kicsit kiálljon mellettem is? Mivel én is lány vagyok, a barátnője atomféltékeny

2021. dec. 19. 22:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"aki a barátom, a hátam mögött is legyen az".. ez a fiatal "szűzfsz" fiúknál nem így működik ha van barátnője..Érted nem állhat ki, mert jönne a hiszti reggeltől estig, és nyilván nem tudja kordában tartani a kapcsolatát. Ettől függetlenül persze egyetértek azzal, hogy nem kéne ekkora papucsnak lennie, és ki kéne állnia a barátaiért. A nap végén a barátok maradnak, nem pedig a hisztis barátnők. Nyilván fél attól, hogy otthagyná a barátnője ha kiállna érted.

Ha komolyan gondolod, hogy nem jönnél vele össze mert többre értékeled magad ennél, akkor lenyűgöztél, mert a fiatal lányok 95%a beadná a derekát és odadobná magát mint egy rongyot. Bár több ember gondolkodna így.

2021. dec. 20. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!