Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem idegesítő mindig aha-val...

Nem idegesítő mindig aha-val reagálni bármire?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akivel egy munkahelyen ismerkedtem meg, nem sokat voltunk ott és majdnem együtt távoztunk de közben facebookon bejelöltük egymást. Azóta van, hogy ritkán ír nekem de semmi érdekeset, máskor én írok neki legyen szó bármiről ami törtét mindig egy aha-t reagál vissza sose semmi mást. Máskor amikor ő ír akkor én azért próbálok úgy reagálni, hogy érződjön hogy érdeklem amit mond. De már kezd idegesíteni, hogy mást nem tud válaszolni.

Csak egy példa:

Én:Képzeld tegnap este az ablakom előtt pont történt egy autós-motoros baleset.

Ő:Aha.

Ő Na sikerült találni valami melót?

Én:Igen, a héten már kezdek is.

Ő:Aha.

Kezdem azt érezni, hogy lehet már nem is tart igényt, hogy barátnők maradjunk mert tényleg nagyon ritkán ír rám. Általában én írok neki de akkor is csak egy ahat kapok így már én is ritkán írok neki. Gondoltam felvetem, hogy jó lenne valamikor talizni de nem nagyon látszott rajta, hogy lelkesül érte vagy ő is szeretne velem talizni. Inkább unott volt. Titeket nem idegesítene ilyesmi? Kitörölni nem szeretném, mert az bunkó lenne szerintem, de tovább nem is lenne érdemes írogatni vele.

Lány22

Lány21

2021. okt. 9. 08:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem csak idegesítő, de nem is illik így beszélni. Rám gyerekkoromban rám szóltak, ha azt mondtam, hogy ühüm - igen helyett. Ne magadról írjál, hanem őt kérdezd, mi újság veled, régen írtál magadról. Erre nem írhatja azt, hogy aha, és még odaírhatod, hogy szeretném, ha bővebben is írnál. Ha ezek után sem változik, akkor ne írjál neki többet.
2021. okt. 10. 11:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!