Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem idegesítő mindig aha-val...

Nem idegesítő mindig aha-val reagálni bármire?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akivel egy munkahelyen ismerkedtem meg, nem sokat voltunk ott és majdnem együtt távoztunk de közben facebookon bejelöltük egymást. Azóta van, hogy ritkán ír nekem de semmi érdekeset, máskor én írok neki legyen szó bármiről ami törtét mindig egy aha-t reagál vissza sose semmi mást. Máskor amikor ő ír akkor én azért próbálok úgy reagálni, hogy érződjön hogy érdeklem amit mond. De már kezd idegesíteni, hogy mást nem tud válaszolni.

Csak egy példa:

Én:Képzeld tegnap este az ablakom előtt pont történt egy autós-motoros baleset.

Ő:Aha.

Ő Na sikerült találni valami melót?

Én:Igen, a héten már kezdek is.

Ő:Aha.

Kezdem azt érezni, hogy lehet már nem is tart igényt, hogy barátnők maradjunk mert tényleg nagyon ritkán ír rám. Általában én írok neki de akkor is csak egy ahat kapok így már én is ritkán írok neki. Gondoltam felvetem, hogy jó lenne valamikor talizni de nem nagyon látszott rajta, hogy lelkesül érte vagy ő is szeretne velem talizni. Inkább unott volt. Titeket nem idegesítene ilyesmi? Kitörölni nem szeretném, mert az bunkó lenne szerintem, de tovább nem is lenne érdemes írogatni vele.

Lány22

Lány21

2021. okt. 9. 08:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Aha!? :)
2021. okt. 9. 08:31
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Aha
2021. okt. 9. 08:38
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Engem is idegesitene, de ha alapból ritkán beszélsz vele akkor úgyis mindegy. Nem ő volt a legjobb barátnőd és nem is lesz az. .
2021. okt. 9. 08:40
 4/11 anonim ***** válasza:

"De már kezd idegesíteni, hogy mást nem tud válaszolni."

Biztos tudna, csak nem akar.

"Gondoltam felvetem, hogy jó lenne valamikor talizni de nem nagyon látszott rajta, hogy lelkesül érte vagy ő is szeretne velem talizni. Inkább unott volt."

Vedd a lapot: nem kér belőled, ennyi. Ne erőlködj, ne hergeld ezen magad, hanem beszélgess mással.

2021. okt. 9. 09:02
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Lány és éppen huszas..mit vársz? Ezeknek általánosan ennyi a kommunikációs képességük
2021. okt. 9. 09:04
 6/11 A kérdező kommentje:
5.majdnem egy idős velem és én is lány vagyok...
2021. okt. 9. 09:05
 7/11 anonim ***** válasza:
60%
Látom, és?
2021. okt. 9. 09:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyfokú érdektelenségre utal. Tipikus, mint párom apja. A falra tudnék mászni, mikor a száján már a sokadik alkalomkor ejti ki.
2021. okt. 9. 09:12
 9/11 A kérdező kommentje:

7.mintha egy kalap alá vettél volna engem is..meg mi az hogy "ezek"

én is huszas vagyok de nekem nincs ennyi kommunikációsképességem és már ne is haragudj picivel jobban ismerem őt mint te így látatlanban...főleg ezzel a nyers stílussal.

2021. okt. 9. 21:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Semmi közöm hozzá mit veszel magadra
2021. okt. 10. 10:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!