Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb barátaidnak elmondan...

A legjobb barátaidnak elmondanád, ha abortuszon estél volna át?

Figyelt kérdés
2021. okt. 6. 21:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Semmi közük hozzá, tehát nem.
2021. okt. 6. 21:13
 2/11 anonim ***** válasza:
51%

Én elmondanám, de nem rögtön utána.

Vagy előtte tudnának róla, hogy tervezem vagy hónapokkal azután, hogy megtörtént. Nem sokkal utána én nem tudnék nyugodt szívvel beszélni róla.

Éppen ezért is örülök, hogy még szűz vagyok, szóval zéró esélyem van arra, hogy terhes legyek.

2021. okt. 6. 21:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg igen,a legközelebbi 2-3 embernek. Mert róluk tudom, hogy tényleg érdekli őket, ami velem történik.
2021. okt. 6. 21:18
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Semmi közük hozzá.
2021. okt. 6. 21:28
 5/11 A kérdező kommentje:

1. és 4. ti szerintem a stigmatizációtól féltek, hogy mit szólnának hozzá..

ha szerelmes vagy, vagy szakítottál, vagy beteg vagy stb., azokat elmondod gondolom nekik.

ezt meg nem...

2021. okt. 6. 21:44
 6/11 anonim ***** válasza:
53%
Kizárólag akkor mennék rá, ha beteg lenne és muszáj lenne, akkor a legjobb barátnőmnek elmondanám
2021. okt. 6. 21:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki annyira kozel all, azzal gondolom, elotte beszelnek.
2021. okt. 6. 21:57
 8/11 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező (#5): Milyen stigmatizáció? Marhára nem érdekel, hogy ki mit gondol. Egyszerűen az én dolgom, legbensőbb magánügyem volt, rám tartozott. Elég régen volt már amúgy erre példa, rég túl vagyok a szülőképes koron, szóval már nem érint. Én nem feltételes módban nyilatkozom, hanem tapasztalat alapján.

Az általad felsorolt dolgokat sem feltétlenül mondtamm el akárkinek.

2021. okt. 6. 23:02
 9/11 anonim ***** válasza:
67%

Nem, mert nem lennék rá büszke, hogy becsúszott egy gyerek ennyi óvintézkedés után.

A sterilizációmat viszont büszkén fel fogom vállalni a távolabbi ismerőseim között is. Egy gusztustalan országban, ahol külföldig kell menni érte, hogy szabad lehess, fontos, hogy legyenek emberek, akik megnyitják ezeket a kapukat

2021. okt. 7. 00:17
 10/11 anonim ***** válasza:
77%
Nincsenek annyira közeli barátaim, akiknek ezt elmondanám. Nem szégyellném vagy ilyesmi, tulajdonképpen senki előtt nem titkolnám el/tagadnám le, ha konkrétan rákérdeznének. Viszont csak úgy magamtól legfeljebb a párommal beszélnék róla (nyilván előtte is, nem csak utána), rajta kívül mással nincs igényem megbeszélni a személyes ügyeimet.
2021. okt. 7. 14:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!