Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az emberek miért ítélnek...

Az emberek miért ítélnek ennyire külsőre?

Figyelt kérdés

Mogorva az arcom alapból, amolyan szigorú, még alapállásban is. Ugyanakkor fényérzékeny vagyok és hunyorítok általában.

Ezt mindenki magára veszik, besértődik, megharagszik, utál és beszól.

Még a saját arcával sem mehet az ember ki a házból mert ezek a görények megkeserítik az életét???

2021. szept. 9. 14:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Dettó. És igaza van a négyes válaszolónak.

Most így visszatekintve olyan emberek kötöttek belém emiatt, akik alapból idióták voltak és bármibe belekötöttek volna.

Pl. állt fel egy asztaltársaság szórkakozóhelyen, megbeszéltük velük, hogy mi ülünk le a helyükre. Az egyik lány a semmiből, amikor kászálódtak ki nekem támadt, hogy miért nézek ilyen agresszíven. Mondom tessék? Hát hogy vegyem magam észre, teljesen olyan, mintha belé akarnék kötni. És közben egyszer nem nézett a szemembe, csak ilyen gúnyos, rosszindulatú hangon kötekedett. Mondom én csak állok itt, és várok. Éés tovább folytatta, úgy rángatták el. :D

Másik érdekes eset, szakkörön voltam és a végén odajött egy nagyon szép lány. Teljesen kifejezéstelen arccal megkérdezte, hogy én miért vágok ilyen fura arcokat, biztosan beteg vagyok. Hozzá kell tennem, koncentrálni kellett valószínű azért vághattam arcokat. Köpni-nyelni nem tudtam. Ja és ez is tovább folytatta, hogy vizsgáltassam ki magam, mert biztosan beteg vagyok. És mindezt komoly fejjel, ingerülten.

De most komolyan. Ez normális, hogy odamész egy idegenhez és beszólsz neki, meg sértegeted? Ezek az emberek fordítva ülnek a lovon, és szerintem élvezik, ha kötekedhetnek.

Sajnos ez van és lesz még ilyen alkalom, erre készülj fel.

2021. szept. 9. 15:17
 12/21 anonim ***** válasza:

Sajnos az emberek már csak ilyenek.. Kérdező, próbálj meg minnél jobban nem foglalkozni velük, még ha néha már nehéz is. De látod ezzel a problémával nem vagy egyedül.

Sok kitartást!

2021. szept. 9. 15:24
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem vicces fejem van, de soha sem mosolygok! Ezt mindig meg is jegyzik. Mármint hogy miért nem mosolygok. Vicces fejem meg azért van, mert nagy az orrom és a fülem.
2021. szept. 9. 15:33
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is olyan szomorú, bánatos fejem van..

Én is mindig megkapom,

mi bajom van?

2021. szept. 9. 15:56
 15/21 anonim ***** válasza:

Nekem is olyan arcom van, mint aki szomorú, pedig sokszor semmi bajom.

Buszsofőr is, aki a céges buszt vezeti szólt, hogy ne legyek szomorú, mosolyogjak. De ha egyszer nincs min mosolyogni, akkor minek. Utána meg megkapnám, hogy bolond vagyok xd

Bár van olyan, mikor fel vagyok dobva és mindenki kérdi, hogy miért mosolygok.

1x az a baj, másszor meg az.

Én már elengedtem. Mondjon aki, amit akar, max eléri, hogy tényleg sz@r kedvem lesz, aztán az már látszani is fog.

2021. szept. 9. 16:07
 16/21 A kérdező kommentje:

15

Igen, sajnos van a külsőnek egy normális elfogadott kerete, ha azon kívül esel akkor egész életedben kérdéseket és megjegyzéseket fogsz hallani. Ez evolúciósan kódolt talán.

2021. szept. 9. 16:10
 17/21 anonim ***** válasza:
Mert szerintük jobb nem gondolkodnni, hanem elsőre véleményt alkotni.
2021. szept. 9. 17:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Ismerős sokáig fogszabályzót hordott, és nyilvánosan nem igazán mosolygott emiatt, midenki azt hitte, komoly, humortalan ember.
2021. szept. 9. 17:35
 19/21 A kérdező kommentje:

18

Mindenki milyen bölcs…

2021. szept. 9. 17:36
 20/21 anonim ***** válasza:

14-es vagyok

Ez pont idevág.

Ma az egyik boltban állok a kasszánál,

előttem áll egy csaj.

Olyan feje volt , hogy folyamatosan mosolyog, de nem kicsit, nagyon..

Hááát mit mondjak,

ro..dt idegesítő volt..

Alig bírtam ki , hogy ne nevessem el magam...

2021. szept. 10. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!