Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az emberek miért ítélnek...

Az emberek miért ítélnek ennyire külsőre?

Figyelt kérdés

Mogorva az arcom alapból, amolyan szigorú, még alapállásban is. Ugyanakkor fényérzékeny vagyok és hunyorítok általában.

Ezt mindenki magára veszik, besértődik, megharagszik, utál és beszól.

Még a saját arcával sem mehet az ember ki a házból mert ezek a görények megkeserítik az életét???

2021. szept. 9. 14:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hordasz szemüveget? Én a helyedben hordanék és kissé sötétebb lencsét beltéren is és akkor nem látnák ezt és nem értenének félre.
2021. szept. 9. 15:01
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez😂

Ha nem mosolygok, mindig megkapom, h van vmi bajom, "má' megin'"😂😂😂

2021. szept. 9. 15:01
 3/21 A kérdező kommentje:

1

Nem szeretem a napszemüveget. Mert egyfolytában hordjam holmi intoleráns IQ húszárok miatt?

2021. szept. 9. 15:05
 4/21 anonim ***** válasza:
97%

És még ehhez nem szoktál hozzá, hogy ilyen kirohanásaid vannak vagy mi van?

Nekem is tipikus resting b-tch face-em van, bizonyos embereket kifejezetten irritálok vele, általában azokat, akikben van egy bizonytalanság és megfelelési kényszer (mert ők nem értik, mi bajom van velük, ugye, pedig nem hogy nem velük, de bajom sincs). Egyébként vicces egybeesés, én is fényérzékeny vagyok, bár szerintem ez sokat nem befolyásol ebből a szempontból. Nekem még a szemöldökállásom is olyan, hogy "haragos" kifejezésben áll alapvetően, azzal aztán főleg nem tudok mit csinálni.

Én meg szoktam mondani, hogy ilyen az arcom, főleg ha el vagyok merülve a gondolataimban. Ha kommunikálok valakivel, egyből máshogy nézek. Ha egy-két magyarázat után is ezen rugózik valaki, rendszerint kiröhögöm, mert innentől ez nem az én problémám, hogy neki ilyen pszichés gondjai vannak, hogy mindent magára vesz.

Aki emiatt utál téged, az így járt. Neked ez miért fáj?

2021. szept. 9. 15:06
 5/21 A kérdező kommentje:

4

Zavaró meg fárasztó folyton magyarázkodni olyan miatt amiről nem tehetek.

Pont mint az olyan hülye kérdések, hogy neked miért vannak ilyen éles fogaid? Vagy miért van ekkora szemed, füled? Mit lehet ezen magyarázni? Ha valaki nem fogja fel, hogy ezzel születik az ember akkor miért állnál szóba és miért lennél hozzá türelmes és kedves? Az hogy elküldöd az anyjába talán a legjobb megoldás, akkor legalább megnyugszik, hogy pont olyan vagyok mint ami az arcomról süt.

2021. szept. 9. 15:09
 6/21 anonim ***** válasza:

15:06

Igazad van, viszont az utolsó mondatoddal nem értek egyet. Igen, nem kell tudomást vennie az ilyen emberekről, viszont egy idő után ha mindenki mindig ezért szól be neki meg utálja, az nyílván zavaró lenne mindenkinek.

2021. szept. 9. 15:13
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
En meg nem hallok az egyik fulemre es eros dioptrias szemuvegem van. Mikor kerdeznek es zaj van nem hallom es nez ram csunyan de en jelzem hogy nem hallok de a reakcioikat latva nem vedzik komolyan. Csak neznek duhosen hogy minek van a fulembe legkondis helyen a fules. Nem foglalkozok mar ezzel.
2021. szept. 9. 15:15
 8/21 anonim ***** válasza:
* nem veszik komolyan
2021. szept. 9. 15:16
 9/21 anonim ***** válasza:
Van mikor erzekeny a fulem akkor hordom a fulest es nem erdekel senki es semmi.
2021. szept. 9. 15:17
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

4es vagyok. Már harminc évet leéltem ilyen arccal, kb mindenhol akad egy-két ember, aki emiatt hülyén viselkedik, de azért hogy mindenki az arcod miatt utáljon az nonszensz. Ha annyira sokan utálnak, akkor okot adsz rá máshogy is. Ahogy itt hergeled magad, az mutatja, mennyi düh van benned.

Azért is írtam le a helyzetem, mert érdekes módon ettől még engem nem utál mindenki, pedig amúgy elég bunkó is tudok lenni, mert kicsit szociálisan érzéketlen vagyok, egyáltalán nincs megfelelési vágyam. Munkahelyi konfliktusom is volt több emiatt, főleg a főnökkel. És mindezek sem voltak elegek ahhoz, hogy olyan sokan utáljanak emiatt...

2021. szept. 9. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!