Miért ítélnek el az emberek azért, mert jóban vagyok egy hajléktalannal?
Hát azért ennél kicsit többet kéne tudni :)
Gondolom, segíteni szoktál neki? Milyen gyakran találkozol vele?
Az emberek ítélkezősek, aki kicsit más mint a többség már el kell ítélni -.- Ilyen világban élünk.
Én múltkor beszélgettem egy hajléktalannal akkor tél volt és vettem neki egy kis kaját.Aztán mesélte,hogy szokott járni a helyi állatorvoshoz dolgozni,besegít a lovak körül,meg kerti munkákat csinál (akkor éppen hólapátolás stb) amiért szokott kapni egy kis pénzt.
Szóval nem mindegyik hajléktalan issza el a pénzt ha kap.Ez a hajléktalan bácsi,mindig megköszöni az ételt amit adnak neki,sose kér pénzt csak ül a SPAR-nál és beszélget a bizti őrökkel meg a vásárlókkal.
Engem is furán szoktak nézni, mert van egy hajléktalan, akinek rendszeresen elviszem a kaját amit a hétvégére hazautazó szobatársaim itt hagynak. Mindig észrevesz az utcán és messziről integet és kiabálja hogy helló, én meg vissza neki hogy ,,Csá Attila!" xD
Amúgy teljesen jó arc a fazon. Nem mindenki tehet arról, hogy hajléktalan lesz és nem mindegyik bunkó. Ha valakinek nem tetszik az, hogy segítek egy embernek és nem veszem figyelembe a külsejét, akkor az egy szűk látókörű és felületes ember. Az ilyenek pedig tőlem összeszarhatják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!