Miért vagyok ilyen és miért ítélnek el az emberek?
2. kommentelő: Szia Agnarr! igen! Teljesen illik rám amit mondasz és igen, gyakran bullyingolnak, már amikor meglátják valahol a nevem már akkor felindulnak, ma például hívásba léptek be egy publikus szerveren és irogattak a chatbe aztán spameltek E-Mailben. A suliban pedig mindig mindenki elítél, bánt, nem számít senkinek a véleményem és nem túl intelligensek az emberek, ezért nincs a való életben barátom, inkább neten, de a viselkedésem elűzi őket és arra kapom a fejem hogy mindig bocsánatot kérek aztán ismét elkezdem én is az egyik illetőt (netes barátom) bántani, mert mint elmondtad: felgyülemlik bennem a düh és egyszerűen mindenbe ismét belekötök... (de nem tudom min vezessem le...), és azért is nincs való életben barátom, mert eléggé félős vagyok...
1. kommentelő: Igazad van! De nem akarom, hogy ilyen legyek... Okvetlen bántok másokat minden hülyeségért amit kitalálok, hogy kiadjam a dühömet valahogy...
Köszönöm mindenkinek a kommenteket!
Sport egész jó feszültség levezető.
Amúgy meg próbálj pozitív szemléletű lenni, inkább azt keresd mi a jó, ne azt hogy mit lehet kritizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!