Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az mitől szokott lenni, hogy...

Az mitől szokott lenni, hogy bármit teszek az emberek negatívan ítélnek meg, míg ha más emberek tesznek bármit azt mindig pozitívan ítélik meg?

Figyelt kérdés

Ez min múlik?

Csak a külsőn, megjelenésen?

2019. aug. 16. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Annak a minőségén amit csinálsz.
2019. aug. 16. 10:22
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Pontosan. A jóképű embereket akkor is szeretik ha rosszat tesznek. Ha egy ronda ember bármi jót tesz akkor is magasról leszarják.
2019. aug. 16. 10:22
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Erre jó példa Ted Bundy. Egy sorozatgyilkos és a netflix bejegyzései alatt istenítették hogy mennyire jól néz ki. A netflix felháborodott a rajongóin hogy mit istenítenek egy sorozatgyilkost aki EMBEREKET ölt. Több embert.
2019. aug. 16. 10:24
 4/9 A kérdező kommentje:

3

Az emberek idióták. Ez van. Szóval nem velem van a baj, ezen úgysem fogok tudni változtatni.

2019. aug. 16. 10:34
 5/9 A kérdező kommentje:

1

Lol mekkora közhely. Meg fer világ és emberek

2019. aug. 16. 10:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a hozzáállásoddal van baj.
2019. aug. 16. 11:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Hiába 0% az itt emberek véleménye nem számít. Csak nézz körül a világban kik kapnak többet és kik kevesebbet. Mellesleg akik istenítették külföldiek voltak. Nem veled van a baj. A világnak az értékrendje változott meg. Ennyi. És nem vagyok felszínes. Én csak jól látom a világot.
2019. aug. 16. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Számtalanszor előfordult már velem a munkahelyen a következő. Behívatott a főnök és ötletet, megoldást kért tőlem egy problémára. Én elmondtam neki az elképzelésemet. Ő rázta a fejét, kifejtette, hogy nem jó az elgondolásom, majd inkább megkérdezi a többi a kollégát. Jó. Utána rá egy héttel értekezlet volt. A főnök itt is elmondta ugyanazt a problémát, amelyet korábban nekem négyszemközt feltárt. Az értekezleten erre felnyújtja a kezét valamelyik kolléga, elmondja szinte szóról szóra ugyanazt, amit én is javasoltam. Én csak mosolygok, mert várom, hogy a főnök rossz ötletnek tartja majd a vázolt elképzelést, és le fogja torkolni a kollégát. Ám nem ez történik. A főnök elkezd ujjongani, hogy milyen jó ötlet, és rögtön ki is jelenti, hogy ezt fogjuk kipróbálni. Én meg csak nézek ki a fejemből, mint aki rosszul hall. Amikor én mondtam, rossz ötlet volt, amikor egy másik kolléga mondja, kiváló ötlet. Hogy is van ez?
2019. aug. 16. 13:29
 9/9 A kérdező kommentje:

8

Dettó nálam. Már amikor valaki ellent mond nekem vagy leszólja amit javasoltam már mosolygok is magamban, hogy biztos nem azért volt mert akkora ostobaság hanem mert Én mondtam.

2019. aug. 16. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!