Ha egy vidéki falatozóban egy kávét vagy kapucsínót kérek, és mikor megkapom megkínálom vele a kiszolgáló fiatal hölgyet, az negatívan vagy pozitívan hat inkább?
Figyelt kérdés
2018. jún. 15. 20:42
1/10 anonim válasza:
Negatívan, mert Pultos Mancika addig sem tudja a fészbúkos telefonján a zinstát görgetni.
2/10 anonim válasza:
szerintem elég hülyén jön ki
ha kedves akarsz lenni megérdezed, hogy szeretne e inni valamit :)
3/10 anonim válasza:
A pultost itatni kifejezetten béna dolog...
4/10 anonim válasza:
miért tennél ilyet? megkínálni egy vadidegent a saját kávédból? vagy külön rendelnél neki? nem értem
5/10 anonim válasza:
Negatívan, a felszolgáló állásába is kerülhet.
6/10 anonim válasza:
Egy kedves mosoly és egy köszönöm sokkal pozitivabban hat.
Vagy hogy gondoltad?
"megkóstolod a kávémat? Félek, hogy beleköptek vagy megmérgeznek." :D:D
7/10 anonim válasza:
Gondolod, hogy nem tudná magát kiszolgálni, vagy nem tellene rá neki?
8/10 anonim válasza:
Szerintem a vidéki falatozóban rengeteg ember ismeri a kiszolgálót, rossz esetben a vőlegénye, tsávója, barátai is ott lézengenek, így könnyen lehet, hogy balhé lehet a vége. Szóval nem jó ötlet amellett még, hogy a kiszolgáló személy állásába is kerülhet még csak a kínálás is.
9/10 anonim válasza:
Miért a SAJÁT kávéddal akarod megkínálni?
10/10 TappancsMancs válasza:
Mindezeken felül túl bizalmas dolog a saját italodból kínálni valakit. Ha olyanná válna a helyzet persze kivitelezhető, de ha nem olyan... Te mit szólnál ha a melletted lévő asztalnál kínálna valaki kóstolót az italából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!