Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » An angolok hogy ennyire...

An angolok hogy ennyire nyomorultak, hogy képtelenek kapcsolódni más emberekkel?

Figyelt kérdés

Meg semmi igényük sincs rá. Sem barátságra, sem szerelemre sem emberi kapcsolatokra úgy általában.

Nektek hogyan alakul a szociális életetek Angliában?

2021. szept. 6. 16:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hol dolgozik ez a csatornaleny?
2021. szept. 7. 01:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Biztos valami gyárban
2021. szept. 7. 07:54
 13/16 A kérdező kommentje:

Ti hol dolgoztok? Ja munkátok sincs? Oké de akkor nem kéne beszólogatni. Ja és ez csak egy reakció a provokálásotokra, ne használjátok fel magyarázatnak arra, hogy ezért nem állnak szóba az angolok.

Mert itt a GYIK-os pszichopatákra jellemző, hogy kiprovokálnak valamit majd azzal akarnak lejáratni. Na száradjatok el.

2021. szept. 7. 08:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, a sokadik angolellenes topikot nyitod, amivel én messzemenően egyetértek, mert magam is szívből rühellem ezt a fajt, a legszívesebben lángokban látnám a rohadt, gőgös Londonjukat. Csak azt az egyet nem értem, ha nem szereted őket (jogosan), akkor miért élsz mégis köztük?
2021. okt. 13. 00:43
 15/16 A kérdező kommentje:

14

Mert valamiért ennek a nem túl okos, nem túl művelt és nem túl barátságos fajnak az életszínvonala az európai átlag felett van jóval én meg szerencsétlenségemre pont az angolt kezdtem tanulni 7 éves koromtól és nem valami műveltebb nyelvet. Remélem érhető. A pénzüket azért elviszem, rühellem őket annyira hogy direkt idegesítsem ezzel.

2021. okt. 13. 08:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Jól teszed.
2021. okt. 14. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!