Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tényleg bolhából csinálok...

Tényleg bolhából csinálok elefántot vagy jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés

Régebben az egyik barátnőmmel közös volt a körmösünk, illetve az ő anyukája is oda járt. Egyik alkalommal a körmös lány elkezdte mesélni miket mond rólam a barátnőm anyukája a hátam mögött, miközben mi egymással soha egy szót sem beszéltünk. Ebből lett egy nagy vita és végül úgy döntöttem körmöst váltok, mert már nagy volt a szarkavarás. Már néhány hónapja másik helyre járok erre ma azzal fogadott a manikűrös, hogy köszöni az ajánlásomat, mert a barátnőm anyukája átment hozzá és azt mondta én ajánlottam. Kezdjük ott, hogy ez már alapból nem igaz, de ráadásul hamar kiderült, hogy itt sem tudta hasznosabban tölteni azt a két órát, minthogy rólam beszéljen. Egyből felhívtam a barátnőmet, hogy az anyukája azok után, ami történt anno miért pont ehhez a körmöshöz ment és ami főleg zavar, miért hazudta azt, hogy én ajánlottam? Erre annyi választ kaptam, hogy nem tilos senkinek sem oda járni, ahova én. Aztán számon kértem, hogy miért beszélt már az első alkalommal az én magánéltemről egy kvázi idegennek, pláne mivel ő maga is idegen számomra?! Ebből pedig az lett, hogy én mindenből drámát csinálok és túlreagálom. Igazából már ott tartok, hogy ettől a barátnőmtől búcsút veszek , mert nem fér bele nálam, hogy ilyen szinten kibeszél aztán pedig bocsánat kérés helyett még ő sértődik meg rám.

Szerintetek túlreagálnám? Ki szereti, ha idegenek vesézik ki az életének olyan pontjait, amit bizalmasan oszt meg egy "barátjával"?

2021. aug. 9. 11:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
#10 Az a baj, hogy valódi dolgokat mondott el, szóval biztos, hogy kibeszél a barátnőm. De az is biztos, hogy az anyukája elmebeteg és féltékeny rá, hogy jóban vagyok a lányával, ami elég agyrém.
2021. aug. 9. 12:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Első körben a barátnőddel beszélnék, hogy mik jutnak hozzád vissza. Majd választási lehetőséget adsz neki vagy nem beszél rólad az anyjával, se a körmössel, vagy kénytelen leszel megszakítani a barátságot. A körmösnek is elmondanám, hogy ha bármit mondasz maradjon köztetek, mert ahogy visszamondja a barátnőd anyjának dolgait, úgy a te dolgaid se maradnak titokban. Ha besértődik ezen bárki, akkor biztos akad más körmös is.
2021. aug. 9. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!