Más is rühelli a domináns embereket?
Nem is tudom miért, egyszerűen rossz közérzet kerülget engem a közelükben. Árad belőlük egyfajta most rólam szól minden te húzd meg magad kisugárzás. Meg érezhető, hogy most megint kezdődik a hierarchia játszma.
Nekem az ilyen emberek nem mennek mert szabadságszerető személy vagyok, nem szeretek alárendelve lenne de mást sem szeretek alárendelni.
Minden munkahelyen és minden területen van a dominancia kérdés. Az átlag tudatszintű magyar ember felháborodik ha megelőzi egy autó, majd jól megelőz ő is valakit. Mondom, az átlag.
Az a kérdés hogy te mit kezdesz ezzel. Téged harcra sarkall ha felfedezel egy dominanst vagy békén hagxod dominálgatni.
Mert ha a hierarchia gondolkodású megorrintja hogy valakit zavar, persze azzal fog fszméregetésbe fogni, akit zavar az ő dominanciája.
Én nem tudom engem miert zavarjon ha egy vezető domináns. Hát azert vezető. Hogy vezessen masokat ha nem domináns? Átlag tudatszintű embereket hogyan vezessen? Az átlag ha nem érez nyomást, elkezd lógni a munkahelyén. Például. Ha zavar a domináns akkor lehet hogy te is egy domináns ember vagy. Ha ez így van akkor megkereshetnéd azokat a területeket ahol a dominanciád kielégül. Ha nem tudsz ilyet akkor pedig ne foglalkozz a más dominanciájával, mert csak bosszantani fog. Alapvetően, magában a dominanciában semmi rossz nincs. Utálom én is a hierarchikus gondolkodást, mert primkónak tartom. De ez az átlag, fel nyal, le rúg, az átlag, tehát ebben kell élnem, es jól ereznem magam. Tehát az marad, hogy: Nemet mondani tudok, belátó is tudok lenni, azaz szót fogadni is, tehát igent mondani. Szerintem így kezelhető, ha pedig így nem, akkor kell csak továbbállni.
13
Én nem mondanám, hogy domináns, másokat dominálni akaró személy lennék. Hiszen az akaratom sosem szándékoztam másra erőltetni. Én inkább a magányos farkas típus vagyok aki viszont könyörtelenül kiáll magáért. A legtöbb ilyen szituációt viszont pont a domináns ember idézték elő, mert valamiért ők nem akarják felfogni, hogy ilyen embertípus is létezik mint én és maguk alá akarnak gyűrni.
Ezért elmondhatom, az összes konfliktusom ilyen embertípussal alakult ki, a többiek általában békén hagytak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!