Vannak olyan emberek akik utálják az azokat a szerintük csúnya embereket akik magabiztosak és jól érzik magukat a bőrükben?
Miért utálnám? Nem én teszem magam közröhej tárgyává, hanem az adott személy.
Pl. nem tudom, hogy mire veri magát sok elhízott csaj, hogy miért nem inkább a fogyással foglalkozik, és csak utána a műkörömmel és műszempillával.
2
Ennyire fontos a külső?
Na 2-es, pont rólad beszélt a kérdező.
Neked mégis mi közöd van az illető súlyához? Ha ő úgy érzi jól magát, te mire fel szólod le őt? És ki vagy te, hogy előírd, hogy kövér embereknek tilos szépítkezni?
Ennyi erővel a túl sovány minek mutogatja a csontjait a strandon, a csúnya arcú minek sminkel, a csúnya hajú hordjon sapkát/parókát, a kismellű ne tegye ki azt, ami nincs, a fehér bőrű húzzon el a szoliba stb stb.
2 igen, közröhely tárgyává teszed magad akkor, ha a súlyod ellenére igényes vagy. Szerintem is borzasztóak az ilyen emberek, ha már több mint 8 kiló túlsúlyod van, legyél használt felmosó, ez így van rendjén!
Szarkazmust félretéve, biztos vannak ilyen emberek. Szerintem az ilyeneknek egy csúnya de magabiztos ember megrendíti a világlátását. Hiszen az ilyeneknek egy értékük van, a külsejük. És úgy latják a világot, hogy akkor vagy értékes ha jó csaj/pasi vagy. Aztán mikor látják hogy a boldogság nem függ össze az ő szűk látókörű hülyeségükkel, frusztráltak lesznek.
#3-4
Csupán furcsa és szürreális, hogy a szempillájára és a körmére ad az illető, de a testére meg nem. 😒
(A betegség miatti hízás és fogyás mindig külön kategóriát képvisel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!