Mikor és hogyan ismertétek meg a legjobb barátaitokat, baráti társaságotokat? Meddig tartott a leghosszabb barátságotok?
Kíváncsiságból végzek egy kutatást, érdekelne, hogy nektek mik a válaszaitok ezekre a kérdésekre:)
Eddig azt vettem észre, hogy a tinik például legtöbbször az iskolában szerzik a barátaikat, vagy a szüleik barátainak a gyerekeikkel vannak jóban, esetleg ha járnak mondjuk edzésre akkor edzőtársaikkal. A felnőtteknél már bonyolultabb a helyzet, vagy munkában, vagy egyetemről/fősuliról, esetleg gyerekkorból megmaradt barátaik vannak általában. Legalábbis a környezetemben élőkre ezek jellemzőek.
Érdekelne, hogy itt vannak-e kivételek, akik máshogy szereztek tartós barátságokat, és ha igen, hogyan. De ha valakire a fentebb felsoroltak közül illik valamelyik, az is írja meg nyugodtan.
A gimnáziumban lettek olyan barátaim, akikkel azóta (20 éve) is tart. Nagyon jó a társaság, rendszeresen összejárunk a mai napig is.
Az évek alatt még csapódott hozzánk 1-2 ember (barátok barátai) és velük is jóban vagyok.
A férjemet is a gimnáziumból ismerem, 10 éve házasodtunk össze. :)
Egyikük általánosban volt osztálytársam, de csak felsőben kezdtünk egymással barátkozni. Külön gimibe jártunk, de akkor erősödött meg igazán a barátságunk.
De talán a legszorosabb barátság azzal a lánnyal alakult ki, akivel egy kollégiumban voltunk, és kiderült, hogy egy városban lakunk, még buszon hazamenet :D Igazából a közös ingázás (egyszerre lettünk bejárósok) alkalmával alakult ki a barátságunk.
Pár közelebbi barátomat viszont a sportom miatt, illetve vezetés alatt ismertem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!