Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kinek kellene keresni a...

Kinek kellene keresni a másikat először?

Figyelt kérdés
Szóval a legjobb barátommal általános iskola óta legjobb barátok vagyunk, ő fiú, én lány. Nekem már 4 éve van egy kapcsolatom, neki pedig kb másfél éve ért véget egy 3 éves kapcsolat, ami idő alatt mi el voltunk tiltva egymástól, mert a barátnője nem engedte, hogy tartsuk a kapcsolatot, így 3 évre elhidegültünk egymástól, a szakításuk után találtunk egymásra újra. Azóta ő nincs jóban az én barátommal, mert nem szimpatikusak egymásnak, ezzel nincs is semmi gond, csak a megnyilvánulásaival, ahogy beszél róla. Július elején nagyon csúnyán nekem esett, kritizálta az életemet és érződött rajta, hogy mindezt csak azért, mert nem bírja az én barátomat. Annyira rosszul esett, hogy meg is siratott, látta is, hogy messzire ment és próbálta aznap este kicsit elcsitítani a kedélyeket és viszonylag jóban váltunk el, mondta, hogy látta, hogy megbántott, szóval majd jóvá teszi és elvisz valahova. Úgy vagyok vele, hogy mindenkinek megvan a véleménye, amit megoszthat, de annak megvan a helye és a módja, ez egyáltalán nem volt szép tőle, ahogy beszélt. Azóta nem keres. Én sem. Hiányzik nagyon, mint a legjobb barátom, de ezek után véleményem szerint nem nekem kellene ugrálni utána, de lehet csak én vagyok önfejű. Kiváncsi lennék a szubjektív véleményekre; kinek kellene keresnie a másikat?

2021. júl. 31. 22:35
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Akinek előbb hiányzik a másik

Vagy aki úgy gondolja, jó lenne minél hamarabb megbeszélni a másikkal a dolgokat

2021. júl. 31. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!