Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van olyan ingyenes oldal,...

Van olyan ingyenes oldal, ahol BARÁTOKAT (nem párkapcsolatot) lehet keresni és levelezni?

Figyelt kérdés

2020. szept. 19. 01:08
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Persze
2020. szept. 19. 01:12
 2/7 A kérdező kommentje:
És melyik?:)
2020. szept. 19. 01:14
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Ez :)
2020. szept. 19. 03:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szólj, ha találsz. Nekem is kéne valami chat, amin minden nap panaszkodhatok milyen vacak volt a napom xd
2020. szept. 19. 04:28
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Kedves négyes, egy baratsag, levelezés nem csak arról szól hogy az ember panaszkodik a másiknak milyen szar napja volt, hanem az örömeit is megosztja a baratjaval.

Levelezőtársával.

Én momentán, ha levelezek valakivel nem bánom azt se ha panaszkodik, mert megértőnek is kell lenni, meg engem az egész ember érdekel az örömeivel, és banataival együtt.

(egy negyvenes pasi)

2020. szept. 19. 08:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
vicc volt:) és kicsit önkritika, mert régebben tényleg ezt csináltam folyton
2020. szept. 19. 08:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

😀

Nem baj az, én ha valaki nekem elmondja búját, bánatát is, azt értékelem, mert az élet nem csak csupa játék és öröm, (idezet:törpikék) hehe.

Hanem értékelem a bizalmat, amit belém fektet, és akinek van van átérző képessége, akit érdekel a másik, annak ez nem teher. 5-ös voltam.

2020. szept. 19. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!