Van olyan ingyenes oldal, ahol BARÁTOKAT (nem párkapcsolatot) lehet keresni és levelezni?
Figyelt kérdés
2020. szept. 19. 01:08
2/7 A kérdező kommentje:
És melyik?:)
2020. szept. 19. 01:14
4/7 anonim válasza:
Szólj, ha találsz. Nekem is kéne valami chat, amin minden nap panaszkodhatok milyen vacak volt a napom xd
5/7 anonim válasza:
Kedves négyes, egy baratsag, levelezés nem csak arról szól hogy az ember panaszkodik a másiknak milyen szar napja volt, hanem az örömeit is megosztja a baratjaval.
Levelezőtársával.
Én momentán, ha levelezek valakivel nem bánom azt se ha panaszkodik, mert megértőnek is kell lenni, meg engem az egész ember érdekel az örömeivel, és banataival együtt.
(egy negyvenes pasi)
6/7 anonim válasza:
vicc volt:) és kicsit önkritika, mert régebben tényleg ezt csináltam folyton
7/7 anonim válasza:
😀
Nem baj az, én ha valaki nekem elmondja búját, bánatát is, azt értékelem, mert az élet nem csak csupa játék és öröm, (idezet:törpikék) hehe.
Hanem értékelem a bizalmat, amit belém fektet, és akinek van van átérző képessége, akit érdekel a másik, annak ez nem teher. 5-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!