A magány megőrjít, de az emberek hülyeségeit, önzőségét nem tudom elviselni. Mi a megoldás?
Nincs megoldás. Loopba kerültél.
Az előre beígért következmény (az, hogy megőrülsz) majd változtat a szituáción. Rosszabb lesz, de hátha kikerülsz a kezelés hatására a gondolkodási hurokból.
Jó utat.
Én is azt mondom, neki kell állni egyedül is tartalmasan élni.
Persze iylenkor mindig megkapom, hogy egyedül szar, egyedül semmi értelme, egyedül úgyse érzed jól magad.
Hát nekem sikerült. Olyannyira, hogy egy idő után ha látják az emberek, hogy te csinálsz valamit, akkor elkezdenek csatlakozni hozzád.
Nekem így alakultak ki a társaságok, akikkel túrázni járok, akikkel csak beszélgetni ülök be, meg akikkel mondjuk sátrazni.
6
Hát ez az, hol találok őket? Nem mindenki olyan szerencsés, hogy beléjük botlik. Még akikről azt feltételeztem, hogy rendesek, azokról is kiderült, hogy egyik sem teljesen normális. Na meg a másik dolog, hogy nem vagyok extrovertált, a társaság hamar kimerít. Bárcsak ne lenne semmi igényem társaságra, de még így is van.
Hatos vagyok.
Hát például akár itt, a GyK-n is. Van társkeresős, barátkozós kategória. Vagy akár itt is. Mesélj magadról, itt bemutatkozhatsz, mik a sajátos nézeteid, problémáid, és a szöveg alapján a hozzád hasonlóan gondolkodók rád írhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!