Keveset vagyok a barátaimmal vagy neki nincs igaza? Mi lehetne a megoldás?
Szia!
Én is hasonló helyzetben voltam amikor volt a párom, és a legjobb barátnőm meg "elhanyagolva" érezte magát. De nekem azért "könnyebb" dolgom volt úgymond, hisz távkapcsolatban éltünk, s ezért szinte mindennap találkoztam a legjobb barátnőmmel.. ugyanakkor meg majdnem egész nap beszélgettem a párommal, olykor ezért is késtem a barátnőmtől (bár én részemről szerintem megérdemelte, hisz mindig rá kell várni -.- ).
De szerintem a legjobb megoldás lenne, ha megbeszélnétek a dolgokat a pároddal, hogy azért találkozz olykor többet a barátaiddal (vagy csak azzal az egyel). Viszont, HA nem érti meg a párod a helyzetet, AKKOR nem annyira vagytok egymással elnézőek meg stb.
Szóval szurkolok Kérdező, hogy összejöjjön és megbeszéljétek kellően NEM VÉRES KIMENETELŰEN!! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!