Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Nem találok...

Mit tegyek? Nem találok megoldást...

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel sokat beszélek, nem akarom megsérteni de nem szeretek állandóan minden nap vele órákat beszélni, történetesen az egyik baratom, viszont azt se akarom hogy megharagudjon...
2020. okt. 29. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
nem kell neki írnod semmit , csak nem válaszolsz és kész. Akkor válaszolj amikor neked jólesik. Ha rákerdez , hogy miért nem válaszolsz gyakrabban , megmondod más elfoglaltságod volt
2020. okt. 29. 21:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Jaj nekem is volt ilyen baratnom. Minden percben irogatott, es ha nem valaszoltam neki, akkor meg hivogatott. 🤦‍♀️ Szerintem azt tudod csinalni, hogy ignoralod, es ritkabban valaszolsz neki. Pont amit az elso valaszolo mondott, ha rakerdez, mondod neki, hogy elfoglalt vagy, mas dolgokkal foglalkoztal, nincs allandoan a kezedben a telefon stb.
2020. okt. 29. 22:39
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon nem ertek egyet a nem valaszolassal. Egyszer kell valaszolni, de azt egyenesen: mondd meg neki, hogy nincs erod, idod, energiad haptakba allni az uzeneteire. Lehet, hogy nem megy harag nelkul, de ne akarj csak azert megfelelni, hogy ne nehezteljenek rad. Legyel oszinte.
2020. okt. 30. 00:38
 4/4 anonim ***** válasza:

1-2

Az első kettő gerinctelen féreg, az ilyenek miatt élünk ilyen szar hazudozós társadalomba. Miért nem mondod meg hogyan állsz hozzá? Gyáva vagy te, nem az ő érzései érdekelnek!

2021. júl. 10. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!