Nagy dilemma, nem találok megoldást, mi lesz ebből?
Szóval elég furának tűnhet ez a kérdés, nem is tudom ide tartozik-e.
Az első dolog hogy nincs érettségim de elvégeztem a középiskolát.
De most olyan 60% - ban azt érzem hogy olyan pályát szeretnék választani mint pl a katonaság (nő vagyok)...
Csak az a baj hogy fizikailag jelenleg elég a béka s*gge alatt vagyok...
fogyókúrát most kezdem , van rajtam elég sok felesleg és ennek le kellene menni hogy én megtudjak tanulni futni stb mert eddig semennyire nem ment a fizikai rész , és allergiám is van és ha ott kell mászkálni a fűben folyik a taknyom :(
De annyira össze vagyok zavarodva...olyan dolgot végeznék mint ez a katonaság , de más ilyesmit nem találtam amit még bevállalnék...a rendőr pálya nem tetszik , tűzoltónál inkább férfiak vannak , és érettségizett nőket vesznek fel őket pedig berakják máshova...
Az exem katona egyébként, elég csúnyán váltunk el és sajnos ez is zavar hogy pont oda kerülnék lehet ahol ő van, stb..
bár tartalékosoknál nem tudom hogy van, ő szerződéses volt..
Hogy találjak egy ilyen nekem tetsző hivatást mint a katonaság?
Belevágjak majd vagy felejtős?
Ti mit tennétek? Össze zavarodva agyalok hónapok óta az életemen :(
L/22
Heee.. Be van rögződve az emberekbe, hogy ovi-altalanos-gimi-egyetem, egymás után közvetlen.. De ez nem így megy. Azzal nincs baj, ha most találtad meg azt a "pályát", mi akarsz lenni. Vágj bele, edz, fogyj le.. Én szurkolok
Ooo.. És ha lesz időd, egy érettségit csinálj meg.
Érdeklődj egy toborzóirodában. Nekem pl. megmondták, hogy milyen posztokra nem pályázhatnék nőként, aztán, mikor megtudták, hogy kontaktlencsét hordok, és elég rossz a szemem, akkor mondták, hogy felejtős. Szerencsére nem egy álom tört meg, mert pályaválasztási napra jöttek ki és csak érdeklődni mentünk oda, de nem árt megkérdezni, hogy van-e esélyed, mielőtt ennek szenteled az életed.
A fizikumodon pedig egyébként se árt javítani, a saját egészséged, közérzeted érdekében, a hivatásodtól függetlenül :) Meg az érettségit is letehetnéd, ha már végigszenvedted azt a négy évet.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!