Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az alkohol jó megoldás a...

Az alkohol jó megoldás a szorongásra, stresszre?

Figyelt kérdés
Úgy értem mértékkel szorongásoldó és gyógyhatású? Nyilván mindenki tudja, hogy túlzott mennyiségben ártalmas.
2021. jan. 1. 11:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindig nem,csak rosszabbul fogod érezni magadat tőle ha el múlik a hatása,tapasztalat és mondom.
2021. jan. 1. 12:02
 2/16 anonim ***** válasza:
Én
2021. jan. 1. 12:02
 3/16 anonim ***** válasza:
75%
Attól függ mennyire vagy ideges ha nagyon akkor írass ki Frontin 0,25 öt én is szedtem.
2021. jan. 1. 12:04
 4/16 A kérdező kommentje:

3

Szinte folyamatos és legtöbbször ok nélküli vagyis nem tudom visszavezetni egy konkrét esetre. Inkább az eddigi élettapasztalatok okozzák úgy vélem. A frontin is kemény függőséget tud okozni nem?

2021. jan. 1. 12:10
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Igen, az. Engem folyton lenyugtat.
2021. jan. 1. 12:13
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kifejezetten rosszat tesz, ha olyankor iszok, amikor rossz kedvem van, mert ilyenkor általában végig zokogom az estét, mint egy őrült.
2021. jan. 1. 12:14
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Fontos élethelyzetekben (vizsga, feladat megoldása) egyértelműen nem.
2021. jan. 1. 12:16
 8/16 anonim ***** válasza:

Ha tudatosan csak erre használod, akkor érhetsz el vele pozitív hatásokat, de a legtöbb ember nem képes erre, mert szigorúan be kell tartani a mértéket.

Ha úgy használod, hogy egy társaságban megiszol 3-4 sört és annyi, akkor szabadabban fogsz beszélni, de nem leszel annyira tudatodon kívül, hogy ez elmúljon, amikor kimegy a hatása. Ha ezt néha csinálod, és tényleg nem léped át a határt, akkor egy idő után hozzászokik a jellemed a szabad kommunikációhoz alkohol nélkül is.

Legalábbis nekem segített ilyen szempontból.

2021. jan. 1. 12:20
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Frontint orvossal konzultálva kell abbahagyni pszichiatrian.
2021. jan. 1. 12:23
 10/16 A kérdező kommentje:

9

Miért? Annyira durvák az elvonási tünetek?

2021. jan. 1. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!