Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az alkohol jó megoldás a...

Az alkohol jó megoldás a szorongásra, stresszre?

Figyelt kérdés
Úgy értem mértékkel szorongásoldó és gyógyhatású? Nyilván mindenki tudja, hogy túlzott mennyiségben ártalmas.
2021. jan. 1. 11:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem durvák így szokták meg mert recept köteles.
2021. jan. 1. 12:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem. A barátok miatt lesz jobb, nem azért, mert alkoholt iszol.

Van a mondás, hogy "Ökör iszik magában."

Neked elsősorban emberi kapcsolatokra lenne szükséged, nem arra, hogy alkoholista legyél.

2021. jan. 1. 16:51
 13/16 A kérdező kommentje:

12

Isten ments emberi kapcsolatoktól. Mióta eszemet tudom menekülök tőlük!

2021. jan. 1. 16:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az alkohol nem old meg semmit, csak lehúzza mélyebbre..
2021. jan. 2. 15:21
 15/16 anonim válasza:
Nem minden esetben. Minden tudatmódosító szer hatása függ az alapkedvedtől. Nekem pl. több pánikrohamot is okozott az alkohol, az elmúlt 1 évben 2-szer, úgy, hogy nem vagyok rá hajlamos.
2021. jan. 4. 05:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, az alkohol csak tüneti kezelés. Tapasztalatból mondom.

A szorongást és minden egyebet nagyon szépen el lehet tüntetni szakember segítségével. Persze ez a nehezebb út, mert itt dolgozni is kell magadon.

Tiéd a döntés. Vagy megdolgozol egy boldogabb életért, vagy a könnyebb utat választod és piálsz, ha épp rossz napod van.

Az utóbbival megkockáztatod, hogy idővel alkoholista leszel. Sajnos, aki stresszoldási célzattal iszik, az gyakran belecsúszik...

Remélem jól döntesz.

2021. jan. 20. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!