Az alkohol jó megoldás a szorongásra, stresszre?
Figyelt kérdés
Úgy értem mértékkel szorongásoldó és gyógyhatású? Nyilván mindenki tudja, hogy túlzott mennyiségben ártalmas.2021. jan. 1. 11:57
11/16 anonim válasza:
Nem durvák így szokták meg mert recept köteles.
12/16 anonim válasza:
Nem. A barátok miatt lesz jobb, nem azért, mert alkoholt iszol.
Van a mondás, hogy "Ökör iszik magában."
Neked elsősorban emberi kapcsolatokra lenne szükséged, nem arra, hogy alkoholista legyél.
13/16 A kérdező kommentje:
12
Isten ments emberi kapcsolatoktól. Mióta eszemet tudom menekülök tőlük!
2021. jan. 1. 16:59
14/16 anonim válasza:
Az alkohol nem old meg semmit, csak lehúzza mélyebbre..
15/16 anonim válasza:
Nem minden esetben. Minden tudatmódosító szer hatása függ az alapkedvedtől. Nekem pl. több pánikrohamot is okozott az alkohol, az elmúlt 1 évben 2-szer, úgy, hogy nem vagyok rá hajlamos.
16/16 anonim válasza:
Kérdező, az alkohol csak tüneti kezelés. Tapasztalatból mondom.
A szorongást és minden egyebet nagyon szépen el lehet tüntetni szakember segítségével. Persze ez a nehezebb út, mert itt dolgozni is kell magadon.
Tiéd a döntés. Vagy megdolgozol egy boldogabb életért, vagy a könnyebb utat választod és piálsz, ha épp rossz napod van.
Az utóbbival megkockáztatod, hogy idővel alkoholista leszel. Sajnos, aki stresszoldási célzattal iszik, az gyakran belecsúszik...
Remélem jól döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!