Mi lehet az oka szerintetek annak, hogy valakinek nincsenek igazán "szimmetrikus" barátai?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy vannak barátai, akikkel néha, ha szervez valamit, akkor összeülnek együtt, beszélgetnek, egyszer-egyszer átmennek egymáshoz vagy moziba mennek többen, de nincs olyan, hogy rendszeresen eljárnának valahova valamit csinálni, vagy állandóan beszélgetnek, kölcsönösen keresnék egymást. Nekem az összes baráti kapcsolatom ilyen: csak néha találkozom velük és szinte kivétel nélkül mindig én kezdeményezem. Olyan, mintha senki nem igényelné igazán a társaságomat, mintha nem lennék olyan, mint a többi ember, akinek szokott egy-egy legjobb barátja lenni. Nincs egy társaság, aminek szerves része vagyok, nincs egy legjobb barát, aki azonnal rám gondolna, ha lakótársat keresne.2021. júl. 4. 21:32
1/4 anonim válasza:
Nekem kevés barátom van de általában kölcsönös ez a keresés.
Nagyon egyszerű ha van közös dolgunk akkor keressük egymást ha nincs akkor nincs,meg amúgy felnőttként eléggé elkoptak ezek a dolgok...nincs az mint régen hogy egész nap együtt lógtunk stb.
Néha van az hogy elszívunk egy jointot,piálunk,beszélgetünk ilyesmi de amúgy inkább telefonon azt is :D
Lehet nincsenek is igazi barátaim..
2/4 anonim válasza:
Nekem is ilyen. Pont azért, mert innen-onnan van egy -egy barátom, akiknek amúgy van egy baráti társasága amibe én nem tartozom bele. Na meg egyedül én vagyok szingli, így nekem több a szabadidőm, és jobban feltűnik, hogy kevesebbet beszélünk és találkozunk. :/
3/4 Clorox válasza:
Hasonlóan vagyok, mint a 2. válaszadó!!
4/4 anonim válasza:
én szingli vagyok, sokkal több szabadidővel rendelkezem. A barátaim mind kapcsolatban vannak, alig érnek rá. Mindig úgy érzem, hogy csak én igénylem a találkozást, nekik megfelel a messenger chat, meg a telefonálás. A programokat meg intézik a párjukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!