Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi lehet az oka szerintetek...

Mi lehet az oka szerintetek annak, hogy valakinek nincsenek igazán "szimmetrikus" barátai?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy vannak barátai, akikkel néha, ha szervez valamit, akkor összeülnek együtt, beszélgetnek, egyszer-egyszer átmennek egymáshoz vagy moziba mennek többen, de nincs olyan, hogy rendszeresen eljárnának valahova valamit csinálni, vagy állandóan beszélgetnek, kölcsönösen keresnék egymást. Nekem az összes baráti kapcsolatom ilyen: csak néha találkozom velük és szinte kivétel nélkül mindig én kezdeményezem. Olyan, mintha senki nem igényelné igazán a társaságomat, mintha nem lennék olyan, mint a többi ember, akinek szokott egy-egy legjobb barátja lenni. Nincs egy társaság, aminek szerves része vagyok, nincs egy legjobb barát, aki azonnal rám gondolna, ha lakótársat keresne.
2021. júl. 4. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kevés barátom van de általában kölcsönös ez a keresés.

Nagyon egyszerű ha van közös dolgunk akkor keressük egymást ha nincs akkor nincs,meg amúgy felnőttként eléggé elkoptak ezek a dolgok...nincs az mint régen hogy egész nap együtt lógtunk stb.

Néha van az hogy elszívunk egy jointot,piálunk,beszélgetünk ilyesmi de amúgy inkább telefonon azt is :D

Lehet nincsenek is igazi barátaim..

2021. júl. 4. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen. Pont azért, mert innen-onnan van egy -egy barátom, akiknek amúgy van egy baráti társasága amibe én nem tartozom bele. Na meg egyedül én vagyok szingli, így nekem több a szabadidőm, és jobban feltűnik, hogy kevesebbet beszélünk és találkozunk. :/
2021. júl. 5. 09:53
 3/4 Clorox válasza:
Hasonlóan vagyok, mint a 2. válaszadó!!
2021. júl. 17. 21:46
 4/4 anonim ***** válasza:
én szingli vagyok, sokkal több szabadidővel rendelkezem. A barátaim mind kapcsolatban vannak, alig érnek rá. Mindig úgy érzem, hogy csak én igénylem a találkozást, nekik megfelel a messenger chat, meg a telefonálás. A programokat meg intézik a párjukkal.
2021. júl. 28. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!