Megfigyeltem, hogy míg a tükörben szimmetrikus az látom az arcom, a közeli szelfiken és videókon pedig nem. Ez veletek is így van?
Nos, ennek a jelenségnek utána olvastam, és kiderült, hogy ez azért van, mert én a tükörképemet szoktam meg, nem pedig azt az oldalamat, ahogy a többi ember lát. Ráadásul van az államnál egy anyajegy is, és azt is nagyon furcsa a másik oldalamon látni a képeken/videókon. Az lenne a kérdésem, hogy a többi ember akkor szimmetrikusnak látja az arcom, mivel ők azt szokták meg, ugyanúgy mint ahogy én látom szimmetrikusnak az arcom a tükörben, mivel ahhoz vagyok hozzászokva?
A válaszokat előre is köszönöm.
Állítsd időzítőre a telefonod, és fotózd vagy videózd (ez talán még reálisabb képet ad) le magad távolabbról, úgy hogy te ne lásd közben a képernyőt(tehát ne változtasd el az arcod, ne grimaszolj, húzd fel a szemöldök vagy mosolyogj jobban, mint a tükörben)
Viselkedj úgy mintha egy emberrel beszélgetnél,vagy mondj el valami szöveget, tehát természetesen.
Aztán visszanézed és így látnak mások is. De ne ilyedj meg ha nem tetszik, te nem ehhez szoktál, csak ezért fura
Szerintem csak arról van szó, hogy torzít a kamera. Van amelyik kevésbé, van amelyik jobban. De a tükör sem teljesen megbízható. Ám egy fokkal jobb. A telefonos képeim a leg torzabbak, amiket rendes digitális fényképezővel csinálok, azok még egész jók. A tükörben látom a leg reálisabb képet.
Csak hát ezt is túl okoskodják.
Én is két különböző arcomat látom a tükörben és a videofelvételen (pl. skype videós beszélgetéskor).
Van, akit nem szeret a kamera.
Van egy élőben szép lány unokatestvérem, aki fényképen 10 évvel idősebbnek látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!