Honnen jön ez a Japán tésztás leves mánia? Csak mert megfigyeltem hogy csomóan egy pár éve erre vannak rákattanva a neten. Nem tudom a nevét fejből de valami fura hülye neve van :D
Figyelt kérdés
2019. dec. 17. 01:26
1/7 anonim válasza:
Én a sima tasakos levesre meg a virslire kent tzaciki szószra vagyok rákatanva.
3/7 anonim válasza:
Ez a leves nem mostanaban lett divat... de “egy kisbabanak minden uj” azt mondjak. Az, hogy te eddig gyerek voltal es csak most veszed eszre mik vannak a vilagban, hat istenem. Azert el, ne ajulj ettol.. :D
4/7 anonim válasza:
Mert kicsomagolod ráöntesz forróvizet és eheted. Olcdó, gyors, nem rossz
6/7 anonim válasza:
Azért egy zacskós meg egy normális ramen között ég és föld a különbség. Nem csak árban, minőségben is. Meleg, a tészta és a belevalókkal laktatóbb, mint egy sima leves.
7/7 anonim válasza:
Ettél már rendes ramen levest, étteremben, ami nem zacskós? Én például nem szeretem a sushit, de bármikor szívesen megyek japán étterembe ramen-t enni, nagyon ízlik.
Egyetemista koromban mondjuk a zacskóson éltem, mert olcsó és most is mindig van otthon. Csak forró víz kell hozzá és pár perc alatt megvan, kényelmes megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!