Milyennek látják az arcomat az emberek?
Na az a helyzet hogy sajnos alapból elég önbizalomhiányos vagyok, és ez teljesen kiborított, a lényeg az hogy soha nem tetszek magamnak a fényképeken, egyszerűen sírhatnékom van annyira aszimmetrikusnak látom magam rajtuk, de a tükörben viszonylag szimmetrikusnak, sőt néha még kifejezetten szépnek is találom az arcom. Viszont kipróbáltam azt hogy lefotózom magam szelfikamerával (ugye azon úgy nézek ki mint a tükörben) és ugyanabból a szögből de rendes kamerával, és egyszerűen alig ismerek magamra annyira ferde az orrom, a szemem, a szám azon a másik képen, pont mint a fényképeken. Az érdekelne hogy van ennek valami pszichológiai oka amiért fényképeken és rendes kamerában sokkal rondábbnak látom magam, azért lehet-e ez mert ugye a tükörképemet szoktam meg és ezért "láttatja" úgy az agyam hogy ronda vagyok a rendes képeken, vagy tényleg ennyire aszimmetrikus az arcom? És az emberek úgy általában "melyik" arcomat látják, azt amit én a tükörben vagy amit én sokkal csúnyábbnak gondolok? És hogyha a "rondábbikat" akkor ők is ugyanolyan felemásnak találják mint én?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat, elnézést ha kicsit hosszú lett.
Dobj egy képet ide és megmondjuk.
Ha gyáva vagy hozzá, akkor nem rinyálj itt, senkit nem érdekel.
Talán a megvilágítás vagy a póz az ami nem jó, ha csak egy helyben állsz akkor nem lesz annyira előnyös a kép vagyis pózolj be valamit, de ez attól függ, hogy hol a kamera, mármint hogy teljes alakos képet csinálsz vagy csak az arcodról. A fény, kapcsold be a telefonod vakuját, talán dob valamit a képen...
Csak ezekkel tudok segíteni, remélem hasznos volt..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!