Szimmetrikus az arcotok?
Figyelt kérdés
En amiota tiktokon meg snapen kiprobaltam az inverted filtert azon kattogok hogy masoknak is ennyire feltunik az asszimmetrikussag, vagy csak nekem fura, mert nem így szoktam meg magam. Tukorben tok egyformanak tunik a szemoldokom es a filterrel egyszeruen katasztrofa.2021. jan. 28. 21:37
1/10 anonim válasza:
Fotózd le magad szemből, majd tükrözd a képet. Na én akkor szoktam elképedni az arcomon. Pedig viszonylag szimmetrikus az arcom, de lehet csak megszoktam a tükörképem.
2/10 anonim válasza:
Nekem nagyon nem szimmetrikus az arcom, filter nélkül is feltűnően látszik, a fél fejem valahogy ,,kövérebb" és még a szemeim se ugyanakkorák. De nem zavartatom magam, úgyse tudok ellene tenni, ez már ilyen.
3/10 anonim válasza:
Én is így látom a sajátomat de kérdeztem másokat és ők azt mondják csak ha nagyon nézik akkor veszik észre a különbséget
4/10 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyobb az egyik pofazacskom, vagy en nemtudom de kar volt kiprobalni xdd
2021. jan. 28. 21:44
5/10 anonim válasza:
Senkinek nem szimmetrikus az arca, csak közelít hozzá. Nekem a két szemöldököm pl más formájú, de nem feltűnő az eltérés. Én meg nem igazgatom, mert jó így.
6/10 anonim válasza:
Nekem felettébb aszimmetrikus. (nyúlszáj, deformált orr)
9/10 anonim válasza:
Nekem is nagyon nem az.
Akinek nem az, nincs belőle problémátok a párkeresésnél? Akiknek valóban feltűnően aszimmetrikus a két arca.
10/10 anonim válasza:
Kedves 9#!
8#-as vagyok, de egy kicsit igen, főleg szép csajok szépen elutasitanak. Csak annyi, hogy nem igazán helyes, karakteres az arcom,de nem vagyok csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!