Visszaszerezhető az eljátszott bizalom?
Nem.
Ezek után mit akar? Komolykodni? Kizárt. Vagy további hírszolgáltatást a többieknek? ....🤔
Tehát nem.
#2-es vagyok, a leírást nem olvastam végig, de most így utólag ez a helyzet nagyon emlékeztet egy gyerekkori barátomra. Ő ugyan ezt csinálta, minden "bizalmas" infót továbbadott másoknak, aztán kibeszéltek a hátam mögött. Akkor nagyon szarul érintett, de a végeredmény az lett, hogy ő már nem a barátom, soha nem is lennék képes rá többet úgy tekinteni, illetve már sokkal lazábban állok ezekhez a dolgokhoz. Nincsenek olyan titkaim, dolgaim, amiket ne mernék bárkinek elmesélni, így már nem érhetnek ilyen meglepetések. Illetve ha lenne is, akkor is büszkén felmerném vállalni azokat, ha 3. féltől hallanám vissza.
Persze ez tizenévesen nagyon szarul esett. Hogy megtudsz-e bocsájtani neki / érdemesnek tartod-e tovább ápolni ezt a kapcsolatot, az csak rajtad múlik. Szerintem az esetek többségében nem érdemes.
Ennél kissebb dologért sem bocsájtanék meg.
Jóban maradhatunk, ilyen nincs harag szinten, de soha többet nem bíznék rá semmit.
Nálam nem, ilyenért meg pláne nem, főleg, hogy ezt már sajnos velem is eljátszották.
Elengedem a dolgot, meg megbocsájtok az illetőnek, de többet nem mesélek neki olyanról, amit nem szeretnék visszahallani. Valamint nekem utána már sosem olyan, mint előtte, mert megtört a bizalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!