Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátom nem hisz nekem és...

A barátom nem hisz nekem és az őröletbe kerget?

Figyelt kérdés

Egyetem első éve vagyunk jóban, most már mindketten emsteren vagyunk. Volt egy év mosolyszünet ő fiú én lány.

Ilyen szituáciokon keresztül tudom bemutatni a problémát: Ppl mondtam, hogy megyek egy állásinterjúra, és tök ideges vagyok.

Erre azt mondja h : come on, no you are not

Elkezdem mondani, hogy de, mert nagyoon kéne már a munka és rosszul fog esni ha nem kapom meg az allast.

Mire igy mondja h: but u dont really care that much. Be honest, do you?

En mondom, hogy de és megindoklom, ő meg egyszerűen nem hiszi el.

Vagy volt egy vizsgám, amin megbuktam 4x. Mondtam, hogy azért mert kb szerencsen mulik h milyen feladatot kapsz meg pofára osztályoznak és h rettegek, hogy kirugnak ha megbukom hozzá elégszer vagy nem tudok diplomázni azon évben.

Es erre azt mondja h : come on, are u just going to say goodby to your uni and 3 years of education for this exam??

en meg igy teljes sokkban: de ember, nem azért bukok meg mert meg akarok, hanem mert XY ok miatt nem megy

mire ő: you should have studied more if u would be really concerned about this....

Annyira idegesit. (Német egyébként ezért angolul beszélünk.)

Vagy ilyen pitiáner dolgokon, hogy multkor 3 év alatt először észrevette, hogy van rajtam smink. Elkezdett húzni vele ilyen viccesen, hogy biztos a kedvéért vettem fel. Én meg mondtam, hogy szinte mindig van rajtam minimum szempillaspirál és a szemöldökeim megcsinálom. Ő meg nem hitte el. Bármit mondtam azt mndta, hogy hazudok. Pár héttel Később felhozta ezt ilyen random megjegyzésként, hogy ,,you tell a lot of white lies u know that." en meg mondtam, hogy nem, csak te nem hiszed el amikor igazat mondok. És végül igy ram hagyta. De azóta is igy kiemelt mondatokat amikor együtt vagyunk h this was a lie. En meg egyszeruen nem tudom bizonyitani, hogy nem az volt mert csak a szavam van ellene. Hosszu lett bocsi de már iszonyuan frusztrál..:( 22/L

2021. jún. 13. 14:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
Nem magyar?
2021. jún. 13. 14:57
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Magyarázd már el, hogy miért kell neked egy ilyen barát.
2021. jún. 13. 14:59
 3/13 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem magyar, csak így válaszol neki, de ha érdemben több véleményt szeretne akkor érdemes lenne lefordítania azoknak akik nem értik, mert a kérdést olvasva tanácstalanul azt mondják többen, hogy:

Nem.

Mármint hogy nem próbál válaszolni, tanácsot adni, pedig lehet jó tanácsot adna.

Elbeszéltek egymás mellett szerintem, és ez nem szerelem.

Vagy ilyen se veled se nélküled.

2021. jún. 13. 15:02
 4/13 anonim ***** válasza:
60%

Az állásnál lehet, hogy arra gondolt, hogy ugyan kell a meló, de nem pont olyan.

Vizsgán megbukni 4x... Jó, hogy a szerencsén múlik mit húzol, de ez nem szerencsejáték, nem csak egy dolgot tanul meg az ember.

A smink meg egyszerűen pasi dolog. A spirál, szemöldök nem nagyon szúr szemet nekik, ezért mondta, hogy eddig nem hordtál.

Eléggé felnagyítod a problémákat, hagyd rá. Minél inkább győzködni annál inkább olyan érzése van a dolognak, mintha nem lenne igaz.

5/13 anonim ***** válasza:
29%

Ez csak rosszabb lesz. Legközelebb majd koncentrálást segítő táborba akar küldeni, aztán meg arra ébredsz, h éjjel éppen nyitja rád a gázt.

Örülhetsz, ha nem rohanja le Lengyelországot.

6/13 anonim ***** válasza:
63%
Szakítsatok
2021. jún. 13. 15:09
 7/13 anonim ***** válasza:
23%
37.Zsoltár 29."Az igazságosak öröklik a földet és örökké rajta laknak."
2021. jún. 13. 15:15
 8/13 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem magyar:D azért irtam angolul és nem forditottam, mert igy talán kevésbé gonosz a fennhang
2021. jún. 13. 15:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Ja és nem úgy barát, hogy párkapcsolat! Nem fogok ""szakítani"" vele emrt közös a társaság, max kevesebbet beszélünk és igazándibol én ebbe beletörődök, azért irtam ki a kérdést, mert érdekel, hogy másnak volt-e ilyesmivel tapasztalata. Néha már meg is kérdőjelezem magam, hogy lehet tényleg hazudok:( De más barátaim szerint meg nem
2021. jún. 13. 15:20
 10/13 anonim ***** válasza:

Engem rohadtul idegesítene, hogy semmit nem hisz el nekem. Megértem, hogy nem tudod vele megszakítani a kapcsolatot a közös baráti társaság miatt, úgyhogy szerintem szimplán próbálj meg kevesebb időt eltölteni vele. Esetleg én azt csinálnám, hogy amikor megkérdőjelezi, amit mondok, simán ráhagynám, hogy gondoljon, amit akarjon. Egy idő után csak megunja.

Egyébként nem tudom, a válaszolóknak hogy nem esett le, hogy a kérdező és az említett srác csak barátok, nem járnak. Egyrészt a kontextusból is átjött, hogy nincsenek együtt, de ha ez nem lenne elég egyértelmű, elég ránézni a témakörre: Barátok, barátságok. Annyira nem bonyolult.

2021. jún. 13. 15:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!