Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nincsenek baratnoim?

Nincsenek baratnoim?

Figyelt kérdés

No vagyok:) es hetero a felreertrsek elkerulese vegett, kapcsolatban is vagyok.

Nekem nagyon letelemem a joves menes de alkalmankent ramtor a latvanyos szenvedes amikor egy kis baratnozesre vagynek meg csavargasra. Parom dolizik allandoan meg vannak olyan napok amikor nem a parjaval akar lenni az ember allandoan hanem a baratatival:)

Na nekem nincsenek. 🤣

Van ketto de az egyik most szult, babazik, nem is a varosomban lakik ha em nagyon messze, vele ertheto okokbol nem tudunk osszeulni gyakrabban beszelgetni, a masik barinom pedig csak akkor probal elovenni amikor neki kenyelmes vagy problemaja van - tudom is hova tenni a kapcsolatot.

De ez a nap is ilyen, hogy az utobb emlitett csajra rairtam, es nem akar talizni.

Paromat tudom hogy idegesiti ez a latvanyos szenvedesem engem is idegesitene, maskor feltlaalom magam es foglalkozok valamivel ha nem dolizok, de most tarsasagra vagynek es nem egyedul biciklizni egyet vagy pakolni itthon.

Hosszutavon mit lehet ezzel kezdeni?

Kozvetlen kedves lany vagyok, de az evek alatt sajnos nem lett tartosabb baratsag senkivel sem es akar milyen nagykepuen hangzik de sok esetben a kulsom miatt, mert a baratnoskodo csajok altalaban agyban nem tisztak, es nem tudjak azt kezelni hogy a vilagon rajtuk kivul is letezik no es ok szemellenzot tennenek a palijuk ele. Ezaltalal igy engem is “kikoptattak” es nem szivesen mutatkoztak velem tarsasagban. En pedig nem eroltettem.

Joszivu es segitokesz vagyok, szeretek oltozkodni adok is magamra, de soha az eletben nem fordult elo hogy en barki palijara ramentem volna, sot az a tipus vagyok, hogy ha latom hogy a palinal valami nem tiszta “baratnommel” mar inditottuk is az fbi modot:)😂 aztan meg a teket 😂😂😂

Biztosan rinyalasnak veszitek most ezt de meg leirva is megkonnyebbulest erzek es sztem meg is indulok egymagam valahova sziasztok😂👋🏽

2021. jún. 12. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Keress egy olyan hobbit, amit csapatosan lehet vegezni, vagy pl. ha nem is csapatos, akkor egy teremben is tudtok ismerkedni. Pl. joga

Vagy nem tudom, hogy egyetemista vagy-e, de ott tenyleg nem nehez baratokat szeretni, szakkollegium stb.

Esetleg meg jotekonysagi szervezethez is csatlakozhatsz.

Vagy solo utazas. 😅

Egyebkent haverokat konnyu szerezni, de igaz baratokat mar nehezebb, az biztos.

2021. jún. 12. 13:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem neked nincs bajod az ismerkedéssel. Biztos könnyen menne, mert nem vagy zárkózott és félénk. A munkahelyen barátkozz össze valakivel, nincs ott senki? Vagy ha valamilyen hobbid van, akkor az által. Még a neten is lehet barátokat szerezni.
2021. jún. 12. 13:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat azota kicsit higgadtam ebedeltem egyet folytatom az itthoni dolgokat:)

A baratkozassal nincs gond, egyebkent nem vagyok mar sulis, 24 eves vagyok :)

Nagyon konnyen baratkozok de ahogy leirtam valahigy nagyon nagyon az elejen elakad vagy azt veszem eszre higy mar az elejen csak azert keres/nek mert szivesseget akar kerni.

Amit en sokszor teljesitek is egyszer ketszer de harmadjara mikor mar szeretnem tartalommal is megtolteni ezt a kezdeti baratsagot valahogy dobbantanak es mi dig csak akkor ternek vissza ha segitseg kell:):( Na akkor mar leoltom oket es puff veget is ert a nagy baratkozas.

Vallalkozasom van, es mellette dolizok a vendegeim nagyon aranyosak es epp vmelyik nap jart nalam egy “kislany” 18 eves volt es olyan rossz volt hallgatnom szegenyt h nincsenek baratai, es teljesen a baratjara tesped es ebbol kiindulva van vitajuk na de teljesen raismertem a par evvel ezelotti kis enemre es sajnos nem tudtam jo tanaccsal ellatni mert nekem megoldani nem sikerult a helyzetet csak kezelni😅

2021. jún. 12. 15:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Barátkozz vele össze. Egy 18 éves már nem gyerek, nincs nagy korkülönbség köztetek. :D
2021. jún. 13. 19:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!