Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Irigy vagyok a haveromra, ha...

Irigy vagyok a haveromra, ha csajozik, ez normális, vagy mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés
Mindketten a húszas éveink elején járunk, és egyikünknek sem volt még senkije. Amikor megtudom, hogy ő elkezd ismerkedni egy csajjal, egyszerűen mindig elönt a méreg, a düh. Tudom, hogy elvileg nekem ennek örülni kéne, de sosem rejtettük véka alá, hogy valamilyen szinten idegesít minket, ha a másik ilyen szituban van. Olyan érzésem van, mintha egyedül maradnék, és hogy majd ő vígan éldegél a csajjal, én meg egyedül fogok megrohadni. Ráadásul ő kicsit fiatalabb is tőlem. Ti nem tapasztaltatok magatokon hasonlót?
2021. máj. 25. 11:04
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Ez nem normális. Szakadj le róla és éld a saját életed. Igen, ha lesz csaja, veled kevesebbet lesz. De ez a normális. Neked is lesz majd, es hidd el, hogy fontosabb lesz. Vagy meleg vagy es szerelmes a haverodba? Ha nem, akkor ne legyél gyök*r, hagyd őt békén es örülj a sikerének.
2021. máj. 25. 11:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én tapasztaltam ilyet. Én mondjuk örülök, ha alakul valami a barátaimnak, de közben irigy is vagyok, amiért nekem nem. Szerintem ez egy bizonyos fokig normális. Dühös nem leszek, még segítek is neki(K), de ott van az az érzés, hogy "de jó lenne nekem is..."
2021. máj. 25. 11:16
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Csajozz te is.. Mi akadályoz benne?
2021. máj. 25. 11:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá, előtted a világ! Neked is lehet ismerkedni, folyamatosan nyitnak meg mindent.. Az irigységgel csak magadat rombolod.
2021. máj. 25. 11:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Persze, nem vagyok szerelmes, és nem is annyira az érdekel, hogy kevesebb időt töltünk együtt. Hanem, hogy neki miért igen, nekem miért nem... És az is zavar, hogy ő még ennek tetejébe próbálja előadni, hogy neki milyen rossz meg ilyenek. Ha nekem lenne valami kilátásban én nem nyavalyognék, hanem örülnék.
2021. máj. 25. 11:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Írták már, hogy talán neked is csajoznod kéne. Az miért nem megy?
2021. máj. 25. 11:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Én is próbálkozom, nyugi. Már jó ideje online társkeresek, de azt nem földi halandóknak találták ki. Még élőben jobban bejövök a nőknek, de az ilyen Tinder félék, ha nem vagy nagyon jó pasi, nem sok esélyed van. Amúgy meg élőben az az igazság, hogy nem nagyon járok sehova, úgy meg nem egyszerű. Pl. ez a szóban forgó haver sem nagyon jön velem el semmi értelmes helyre. Persze most már még annyira sem fog, mint eddig. Mondjuk ő is online ismerkedik, ő még nálam is töketlenebb. Én legalább volt már, hogy élőben is próbálkoztam...
2021. máj. 25. 12:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Mire mondja, hogy neki rossz? Mitől rossz neki, mi rossz?
2021. máj. 27. 06:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Nincs életkedve, elege van mindenből, ilyesmi. Álszent magyarul, mert ha nekem kilátásban lenne reálisan egy csaj, akkor nem beszélnék ilyeneket.
2021. máj. 27. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!