Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyire kevés normális lány?
Pl Tinderen a legtöbb lányon annyira látszik hogy felszínes, sok a kamu profil is, és nagyon kevés normális lány van. Jó igaz ezt csak a képek alapján gondolom és nem irogatásból szűrtem le.
Sajnos az életben is kb ez az arány.
De egy olyan fiú aki norális kapcsolatot szeretne, normális értékrenddel, átlagos kinézettel az hol ismerkedjen?
Én pont a pasikkal kapcsolatban érzem ezt, hogy a normálisak már kihaltak.
23/N
Vannak normális pasik és normális nők is. Csak a normalis csajok és pasik más alsó hiszon évesen esetleg kozepsuliban osszejottek és már házasok. A 24+ normális nők kiprobaljak a tindert, csak megunjak a rengeteg tapló pasit és ott hagyják. Így a normalis férfinak nem marad ott tér és alkalom. Az a baj tinder, badoo és társaival, hogy kép alapján kell dönteni és nincs egy visszaigazolas mint egy ismerostol, hogy milyen az a csaj mondjuk. Próbálkozni kell szerintem. Ha sex, ha kapcsolat, ha műcica vagy, ha épp egy jó beszélgetés a fontos a kapcsolatban.
Az egésszel az a baj hogy, rengeteg ajánlatot és zaklatást kapnak a nok, és elmegy a kedvük az ismerkedestol. Így hiába is szólít le egy normális pasi egy csajt, az már ki van előre borulva hogy egy újabb "zaklato".
Normális lány...
Tinder
Ugyan már!
Tinderen persze, hogy nem találsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!