Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ennyire kevés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyire kevés normális lány?

Figyelt kérdés

Pl Tinderen a legtöbb lányon annyira látszik hogy felszínes, sok a kamu profil is, és nagyon kevés normális lány van. Jó igaz ezt csak a képek alapján gondolom és nem irogatásból szűrtem le.

Sajnos az életben is kb ez az arány.

De egy olyan fiú aki norális kapcsolatot szeretne, normális értékrenddel, átlagos kinézettel az hol ismerkedjen?

2021. máj. 24. 15:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Sajnos ma már az a fura a csajoknak ha a férfi nem rögtön dugni akar.
2021. máj. 24. 15:29
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Te mondod hogy felszínesek a lányok mikor egy kép alapjan szűrted le róluk hogy ők nem normális lányok? Akkor te mi vagy ha nem felszínes?
2021. máj. 24. 15:29
 3/12 anonim ***** válasza:
23%
A mai nőknek csak a gátlástalan baszás kell egy gazdag, jóképű férfitól. Rengeteg rendes, becsületes, kedves fiú van. Őket nem veszik észre.
2021. máj. 24. 15:32
 4/12 anonim ***** válasza:
96%

Én pont a pasikkal kapcsolatban érzem ezt, hogy a normálisak már kihaltak.

23/N

2021. máj. 24. 15:37
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
#4, ez olyan, mint, amikor mi fiúk azt mondjuk, hogy a mai lányok a pénzesekre mennek, de ti pedig azt gondolhatjátok rólunk, hogy nekünk már csak a szex kell, nyilván ennyi pénzéhes liba és a sok kanos nyomoronc mellett elvesznek a normálisak és így sokkal nehezebb ismerkedni szerintem
2021. máj. 24. 15:40
 6/12 anonim ***** válasza:
32%
#1: fordítsuk meg: talán ha nem ennyi nő rakná ki mindenét, csucsoritene és társai, a férfiak lehet, hogy nem csak megdugni akarnák őket.
2021. máj. 24. 15:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Vannak valahol csak nehéz őket megtalálni. A normális lány ugyanígy nem talál normális férfit. Így mindenki csak sejti hogy van normális valahol :)
2021. máj. 24. 15:44
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Én a pasikkal kapcsolatban érzek így.
2021. máj. 24. 15:45
 9/12 anonim ***** válasza:
84%

Vannak normális pasik és normális nők is. Csak a normalis csajok és pasik más alsó hiszon évesen esetleg kozepsuliban osszejottek és már házasok. A 24+ normális nők kiprobaljak a tindert, csak megunjak a rengeteg tapló pasit és ott hagyják. Így a normalis férfinak nem marad ott tér és alkalom. Az a baj tinder, badoo és társaival, hogy kép alapján kell dönteni és nincs egy visszaigazolas mint egy ismerostol, hogy milyen az a csaj mondjuk. Próbálkozni kell szerintem. Ha sex, ha kapcsolat, ha műcica vagy, ha épp egy jó beszélgetés a fontos a kapcsolatban.

Az egésszel az a baj hogy, rengeteg ajánlatot és zaklatást kapnak a nok, és elmegy a kedvük az ismerkedestol. Így hiába is szólít le egy normális pasi egy csajt, az már ki van előre borulva hogy egy újabb "zaklato".

2021. máj. 24. 15:47
 10/12 anonim ***** válasza:
68%

Normális lány...

Tinder

Ugyan már!

Tinderen persze, hogy nem találsz!

2021. máj. 24. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!