Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyire kevés normális lány?
Pl Tinderen a legtöbb lányon annyira látszik hogy felszínes, sok a kamu profil is, és nagyon kevés normális lány van. Jó igaz ezt csak a képek alapján gondolom és nem irogatásból szűrtem le.
Sajnos az életben is kb ez az arány.
De egy olyan fiú aki norális kapcsolatot szeretne, normális értékrenddel, átlagos kinézettel az hol ismerkedjen?
Jelenlegi korulmenyek kozott kb nem is lehet maskepp ismerkedni, csak online. Sok a nyomorult mindket nembol tinderen pl, de vannak normalisak is. Oszinten en masfel-2 evig voltam fent tinderen majd kesobb badoon es bumble-en is. A tindert a masfel ev alatt legalabb 6x toroltem le. Konkretan mindenki csak dugni akart. Aztan nekem a badoo hozta a megvaltast. Nem azert mert annyira jo oldal, mert nagyon nem, csak aki raveszi magat hogy badoot hasznaljon, az nem csak unalomuzes miatt teszi, hanem celja van. Siman ki lehet valasztani hogy milyen kapcsolatot szeretnel (egyejszakas, komoly stb). Tinderen en furanak tartottam azt kiirni.
Persze ez nem azt jelenti, hogy ott nem voltak fura fazonok, de szerintem jobban megeri. Van olyan baratnom akinek mar 5 baratja volt (19 eves) es abbol 4et online szerzett.
Ahhoz, hogy megtalald a normalisabbakat, lejjebb kell adni sajnos. Igenis olvasd el a bemutatkozast, vagy eleve ne huzz olyat jobbra akinek nincs semmi kiirva. Nyilván en nem tudom a lany felhozatalt tinderen, de en normalis lanynak tartom magam, aki tenyleg komolyan szeretett volna kapcsolatot, igy mindenkinek visszairtam, mindenkinek adtam eselyt. Olyanoknak is, akikre az utcan ra se neztem volna, aztán még ők offoltak ki engem :D lutri az egész
Egyébként ha az utcan vagy egy parkban odamesz egy lanyhoz, 85% hogy elkuld vagy azt mondja van baratja. Mar nem allunk szóba idegenekkel :D
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!