Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kevés a normális lány?
Figyelt kérdés
Miért vannak kevesen azok a lányok, akik nem részegednek le minden szombaton, akik nem dugnak fűvel-fával, akik családot és gyerekeket akarnak?2021. ápr. 22. 19:43
1/32 anonim válasza:
Van ilyen, de ő már foglalt, bocsi
3/32 A kérdező kommentje:
#2-es azért, mert ezt látom.
2021. ápr. 22. 19:47
4/32 anonim válasza:
A férfiak többsége is ilyen mostanában
6/32 anonim válasza:
Én úgy látom hogy a legtöbb csaj családot és gyereket akar. Nyilván egy bizonyos életkor fölött ami kb 24 év.
Ha találnak egy pasit aki nem ronda, kedves és van egzisztenciája, akkor bele is kezdenek a család projektbe. Még akkor is ha a srác mondjuk félénk, prűd stb. A kisebb hibákat simán élvezik amíg jól megy minden. Ilyen 30-35 éves koruk körül kezdenek szeretőt tartani ha otthon nincs minden rendben. Elvállni csak akkor szoktak ha nagy gáz van.
Szóval én az ellenkezőjét tapasztalatom mint te.
7/32 A kérdező kommentje:
#6-os ez meg a másik. Szeretőt tartani nem hiszem, hogy normális dolog.
2021. ápr. 22. 19:59
8/32 anonim válasza:
Kérdező te hol látod mostanában azt h minden egyes lány szombaton lerészegedik, és mindenkivel szexel?? :o
Minden lányt figyelsz?
Ne álltalánosíts, vannak kivételek is!
Mi sem mondjuk azt h minden pasi egy fasz!
10/32 anonim válasza:
Nos, elmondom az én álláspontomat. Lehet lepontozni vagy támadni, nem érdekel! Tehát... én egy 26 éves normális lány vagyok, vagyis annak tartom magam. Az évek alatt bebizonyosodott számomra, hogy a férfiaknak nem kellenek a normális lányok. Sokan semmibe nézik az ilyen lányokat, játszanak az érzelmeikkel, kihasználják őket, hűtlenkednek velük szemben. Sajnos ez van. Én olyan szinten kiabrandultam a férfi nemből h hihetetlen. Családot és gyereket akartam de már nem szeretném összekötni az életem senkivel. Nem bízom a ferfiakban. Egy idő után úgyis megcsal az összes. Szóval én nem iszom, nem fekszem össze fűvel fával és családot is akartam nagyon sokáig. De tettek róla a férfiak h ettől elmenjen a kedvem . Hát ez van. Én így döntöttem h kerülök mindenkit . Mindig csak elvárás volt a másik fél részéről, én mindig legyek türelmes, megértő de ha nekem kellett valami mindig sz.rban hagytak. Úgy h a normális lányok általában inkább egyedül vannak. Nem is fogsz velük találkozni egykönnyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!