Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kevés a normális lány?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kevés a normális lány?

Figyelt kérdés
Miért vannak kevesen azok a lányok, akik nem részegednek le minden szombaton, akik nem dugnak fűvel-fával, akik családot és gyerekeket akarnak?

2021. ápr. 22. 19:43
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
46%

Nekem semmi, leírtam a véleményem :) ami sokaknak nem tetszik de ez van, nem mindenkinek az elsődleges egy kapcsolat. Nagyon jól meg lehet lenni nélküle :)

#10 vagyok

Igen sajnos ez van. Én is tapasztaltam. Nálam pont az ellentéte volt. Lefikázott a csávó mert nem 50 kiló vagyok vasággyal. Ő sem volt egy adonisz, sőt inkább átlagos, de nem egy jó pasi kategória, csak azt hittem normális. Ezeknek semmi nem jó. Ha húsos vagy az a baj, ha vékony az a baj vagy bármi. Aztán sírnak 50 évesen h egyedül maradtak mert nem kellenek már a kutyának sem. Sok a frusztrált ez az igazság. Inkább elkerülöm őket nagy ívben. Egyszerűen taszítanak a férfiak, a többség egy buta ösztönlény (tisztelet a követelnek mielőtt támadtok) .

2021. ápr. 22. 20:53
 22/32 anonim ***** válasza:
45%

"Ezeknek semmi nem jó. Ha húsos vagy az a baj, ha vékony az a baj vagy bármi. Aztán sírnak 50 évesen h egyedül maradtak mert nem kellenek már a kutyának sem. Sok a frusztrált ez az igazság. Inkább elkerülöm őket nagy ívben. Egyszerűen taszítanak a férfiak, a többség egy buta ösztönlény"

Mintha a nőkről írnál :D mennyi elcseszett ember van bakker.

2021. ápr. 22. 20:58
 23/32 anonim ***** válasza:

21, nekem ne mondd én is úgy gondolom hogy nem prioritás a kapcsolat...

De egyáltalán hogy történik az hogy valaki azt mondja a másikra hogy ronda, dagadt, sovány, akármi... Én meg ilyen sosem láttam nem is mondtam. Bár nekem már mondták hogy bocs a pasi 180 fölött kezdődik, és legyen már jó nagy darab. Talán ez tűnt kicsit sértésnek, de csak mosolyogtam rajta, aki így gondolkozik az úgysem az esetem.

Én vagyok a 18as amúgy.

Ja és aki azt mondta hogy formás jó feneke van az igazán küldhetne nekem egy képet , érdekel mi számít jó fenéknek 🙂

2021. ápr. 22. 21:00
 24/32 anonim ***** válasza:
#21 Én nem utáltam meg őket, csak nem sokra tartom egyiket sem. Megvan a funkciójuk, maradjunk annyiban. Csak haza nem jöhet egyik sem. Oda nem kell. 😂
2021. ápr. 22. 21:01
 25/32 anonim ***** válasza:

Nem mondtam h a nők szentek, én őket is elkerülöm 😆de én ezt tapasztaltam férfiben amit leírtam. Magas az elvárás, legyen jó nő, műmellek, feszes fenék, kacsaszáj mert milyen jó az sz.pásnál. Legyen mindig fit, jól nézzen ki állandóan, persze az nem baj ha a pasi úgy néz ki mint egy telesz.rt zokni, lényeg hogy elvárás az van 🤔persze tudom a nők meg a pénzre mennek.. én pl. sosem, de nem olyan nőket kell észrevenni, általában ezek a pláza műanyag p.csák. Ez kell nektek, akkor viseljétek el h pénz-automatának néznek titeket :)

2021. ápr. 22. 21:02
 26/32 anonim ***** válasza:
#23 Én nem szoktam bántani senkit sem addig, amíg az illető nem köt belém, nem aggat rám hazug jelzőket. Olyankor oda szúrok neki, ahol nagyon fáj.
2021. ápr. 22. 21:03
 27/32 anonim ***** válasza:
Ha minden lány fűvel-fával dugna, nem lenni ennyi sok 18 év feletti szűz férfi. 18-35 éves kor között rengeteg szűz férfi van, aki nagyon szeretné elveszíteni, de még a prosti-jellegű lányok is visszautasítják, mert válogatósak. Na erre mi a magyarázat?
2021. ápr. 22. 21:06
 28/32 anonim ***** válasza:

#23 pedig van ilyen .. sokféle jelzőt kaptam már :)

#24 igazad van, én se sokra tartom őket, max ösztönlénynek🥲

2021. ápr. 22. 21:07
 29/32 anonim ***** válasza:
Érdekes én lány barátnőimtől ezt fordítva hallom. Valóban nehéz normális lányt találni, de az őszintét megvallva mormális normálisat vonz.
2021. ápr. 22. 21:08
 30/32 anonim ***** válasza:

Más a nagyvárosi élet, meg más a vidék. Nagyvárosokban tényleg valamilyen szinten k.rva fiatalon kb. minden valahogy kinéző nő.

Élvezik, hogy náluk sikeresebb férfiak sokmindent megadnak nekik, cserébe viszont tűrnek megaláztatásokat, ettől meg torzul a lelkük, azt hiszik, hogy a férfiak bunkók.

Persze tényleg kb. minden férfi - evolúciós szabály szerint - kicsit vagy nagyon bunkó tud lenni nála alsóbbrendű nőkkel, viszont ha szintje körüli nővel sikerül összejönni, azzal meg normális.

2021. ápr. 22. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!